Nav Menu
00:08
5 лютого - День жалоби



З метою вшанування пам’яті військовослужбовців 13 окремого мотопіхотного батальйону та інших військових частин, які загинули у зоні проведення антитерористичної операції, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, 5 лютого на Чернігівщині оголошено Днем жалоби.

Відповідне розпорядження 4 лютого підписав виконуючий обов’язки голови обласної державної адміністрації Сергій Журман.

На знак скорботи за загиблими на території області будуть приспущені Державні Прапори України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій.

Також згідно з розпорядженням рекомендується в цей день в області обмежити проведення розважально-концертних заходів, внести відповідні зміни до програм обласного теле- та радіомовлення.

– Війна на сході країни продовжує забирати найцінніше – життя наших бійців. Дорогою ціною вони зробили свій внесок у нову історію, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Я висловлюю щирі співчуття усім рідним та близьким загиблих та запевняю, що жодна родина не залишиться поза нашою увагою та опікою.

Герої не вмирають. Слава про воїнів, які поклали життя за вільну і єдину Україну, залишиться у віках. Вічна їм пам'ять, - прокоментував Сергій Журман.

Прес-служба облдержадміністрації


Зупиніться на хвилинку, помовчіть, вшануйте пам'ять Героїв! Сходіть до церкви, поставте свічку за упокій. Запропонуйте викладачу почати пару з хвилини мовчання...
Категорія: Новини звідусіль | Переглядів: 466 | Додав: OlderS | Рейтинг: 0.0/0