Nav Menu
21:50
А як Ви думаєте?
Шановні наші користувачі, звертаємо Вашу увагу на появу нового опитування на сайті, яке розміщене у правій колонці. Запрошуємо взяти участь в опитуванні і дати відповідь на одне просте запитання. Результати цього опитування (не лише кількість відповідей по тому чи іншому варіанту, а взагалі кількість респондентів) дадуть нам змогу визначитись із відповідями на кілька важливих питань.

Головним із них є звичайно ж те, яке прописане у самому опитуванні. Проте, відповідь на нього розкриє для адміністрації сайту можливі шляхи його подальшого розвитку. Судячи із активності користувачів (навіть тих 20-30 осіб, які кожного дня сюди заходять) дуже малу кількість людей цікавить будь-що тут окрім розкладу занять. Це неприємно визнавати, але - це є факт. Витрачати власний час на те, що нікому не потрібно - марнотратство. Витрачати на це багато часу - безглуздя.

Можливо все написане вище - емоції. Але суті це не змінює. Відсутність зворотнього зв'язку від Вас на будь-що окрім розкладу (пригадайте скільки було емоцій з приводу його відсутності) дає підстави для висновків про непотрібність сайту як такого...

Переглядів: 499 | Додав: Oldersvat | Рейтинг: 5.0/1