Nav Menu
23:53
"Бурлеск" знову перемагає!
17 грудня 2011 року у місті Харкові відбувся Міжнародний фестиваль сюжетно-образного танцю. Цей фестиваль є унікальним проектом на території України та СНД. Цього року на це свято хореографії завітала танцювальна студія факультету психології та соціальної роботи НДУ ім. М.Гоголя «Бурлеск».

На відміну від попереднього свого візиту до першої столиці України, наші дівчата та хлопці цього разу їхали із твердим наміром вибороти призові місця та підтвердити свої здобутки на Міжнародному фестивалі танцю «Art-Bomb». Програму виступу склали чотири хореографічні композиції:
– «Чоловік та жінка» у виконанні солістів Конончука Данила та Потапової Євгенії, а також Потапової Марії, Мовчана Тараса, Козоріза Богдана, Лук’яненко Тетяни, Сурмило Олени, Кононенко Олексія, Близнюк Роміни, Даниленка Євгена, Постоногова Яна, Лєвої Тетяни, Требуха Віталія, Чуєнко Олени, Бобро Артура, Колонтай Алли, Попаденко Олени та Горнова Дмитра;
– «Між нами кохання та біль» у виконанні Лук’яненко Тетяни та Козоріза Богдана;
– «Лялька» у виконанні Лук’яненко Тетяни, Конончука Данила, Даниленка Євгена, Бобро Артура, Мовчана Тараса, Козоріза Богдана, Кононенко Олексія, Требуха Віталія та Горнова Дмитра;
– «Він, вона та дощ» у виконанні керівника колективу Сватенкової Тетяни та Євтушенко Микити.

Справжньою «фішкою» нашого колективу були авторські вірші Тетяни Сватенкової, за допомогою яких глядачам розкривався сюжет танців. Ця ізюминка, а також високий рівень хореографічних композицій наших студентів сприяли тому, що Міжнародний фестиваль сюжетно-образного танцю став справжнім бенефісом танцювальної студії «Бурлеск»: композиції «Чоловік та жінка» та «Він, вона та дощ» отримали бронзові нагороди; «Лялька» – срібний приз фестивалю, а хореографічна композиція «Між нами кохання та біль» у виконанні Лук’яненко Тетяни та Козоріза Богдана отримала від поважного журі, до складу якого увійшли Олександр Останін (переможець телепроекту «Танцюють всі-1», віце-чемпіон світу по степу, хореограф-постановник), Олена Пуль (переможець телепроекту «Танці з зірками»), Сергій Ланько (Льосик) (учасник ТБ-проектів, хореограф-постановник) та інші, золоту нагороду!

Сподіваємось, що наші, трохи спізнілі, щирі привітання Ви приймете з радістю! Ми пишаємося Вами, кожним із Вас! Дякуємо Вам за те, що Ви маєте час і бажання займатися улюбленою справою, сміливість ділитися нею не лише у вузі чи рідному місті, а й на міжнародних фестивалях!

Якщо ви дочитали до цих слів, озирніться, можливо хтось із цих героїв поруч?

А що ж далі? Зіркова хвороба і падіння чи кропітка праця і прогрес? Сподіваємося, що під мудрим керівництвом Тетяни Сватенкової «Бурлеск» ще неодноразово доведе кожному, що для того, щоб пройти довгий шлях, потрібно мати сміливість зробити перший крок.

Думаю, що кожен із учасників студії приєднається до слів вдячності людям, без яких ця поїздка була б неможливою: Дмитру Казанцеву та Олександру Сватенкову, які підготували усі музичні композиції для виступів; з особливою повагою ми говоримо «дякую» нашим спонсорам та меценатам:
– Анатолій Ворона – директор фірми «Номс»;
– Анатолій та Наталія Копиці – власники фірми по виготовленню м’яких іграшок «Копиця»;
– Олександр Самойленко – депутат Ніжинської міської ради.
Щиро Вам дякуємо і сподіваємося, що не підвели Вас і Ваші сподівання!
Переглядів: 600 | Додав: Oldersvat | Рейтинг: 0.0/0