Nav Menu
13:20
Благодійна імпреза присвячена 10-річчю факультету
Традиційним святом факультету психології та соціальної роботи є Імпреза. В цьому році вона пройшла під назвою "Ми жадаємо простору вільного і натхненного слова всесильного"(Т. Сватенкова).
Нашому факультету в цьому році виповнилося цілих 10 рочків)) З такої нагоди він отримав багато привітань та поздоровлень, зокрема прийшли голова Методичного об’єднання працівників дошкільної освіти, наставники і вихованці ніжинських дошкільних закладів, директор будинку-інтернату для дітей з особливими потребами, заступник директора з виховної роботи обласного ліцею і практичний психолог Центру ранньої медико-соціальної реабілітації, ректор університету і голова профспілкового комітету.
Взагалі в залі панувала атмосфера доброзичливості та щирості. Присутні були раді побачити номери студентів факультету, випускників та улюблених викладачів( багато з яких є випускниками нашого ж факультету). Особливо вразив вальс викладачів, який був поданий "на десерт" святкової програми. Та не менше вразили інші танцювальні номери поставлені студією «Бурлеск» під керівництвом подружньої пари Тетяни і Олександра Сватенкових.
Вихованці факультету показали себе з найкращих сторін. Вони вражали танцювальними, вокальними, гумористичними та ліричними номерами. Дуже приємно, що студенти та викладачі попри своєї буденної роботи знайшли час для організації та допомоги у проведенні цього свята. Після всього побаченого хочеться сказати велике дякую організаторам такого дійства та всім, хто не був до цього байдужим. Бажаємо подальших творчих успіхів та натхнення.

Олефір Яна
Категорія: Новини факультету | Переглядів: 487 | Додав: Oldersvat | Рейтинг: 0.0/0