Nav Menu
01:25
«BURLESQUE» – призери Всеукраїнського фестивалю



21 грудня у м.Харків відбувся відкритий Всеукраїнський фестиваль мистецтв «Різдвяний бал». Участь у ньому стала вже гарною традицією для танцювальної студії Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя «BURLESQUE», адже четвертий рік поспіль учасники студії демонструють свої таланти на сцені Хірківського національного академічного театру опери та балету ім. М.В.Лисенко.

Цього року «Різдвяний бал» зібрав гостей з усіх куточків України: Харкова, Києва, Чернігова, Львова, Сум, Шостки, Черкас, Новгорода-Сіверського, Рівного, Луцька та багатьох інших. І на цьому тлі наші дівчата-студентки факультету психології та соціальної роботи: Сурмило Олена, Петренко Дарина, Харченко Катя, Алькіна Дарина, Голуб Наташа, Степанова Катя та студентка факультету іноземних мов Гавриш Інна під керівництвом хореографа-постановника, асистента кафедри загальної та практичної психології Тетяни Сватенкової не були простими статистами чи глядачами.

На суд поважного журі, серед членів якого були знані в Україні та за її межами викладачі хореографії, судді національної та міжнародної категорії, «BURLESQUE» запропонував танцювальну композицію «Душа людини» з нового мюзиклу, який ми з вами зможемо побачити навесні 2015 року.

Серед учасників номінації «Modern dance» (16-26 років) з нашими дівчатами змагались такі знані колективи як «Pul’s dance school» (м.Харків, керівник – переможниця проекту «Танцюють усі», знаний в Україні хореограф-постановник Олена Пуль), театр танцю «Асорті» (м.Харків), Зразковий хореографічний колектив «Амелія» (м.Суми) та ансамбль сучасного танцю «Перлина» (м.Харків).

Не дивлячись на важку дорогу до Харкова, дебют на великій сцені для Каті Харченко та Дарини Алькіної, відсутність стипендії, близькість Новогоо року, важелезну та виснажливу сесію (для декого першу), вередливий дощ, який лив з сірого грудневого неба та навіював депресивні настрої, наші дівчата станцювали просто фантастично! Власне хореографію чудово доповнили костюми, які дівчата зробили власноруч та фантасмагоричний макіяж.

Цей коктейль таланту та наполегливості, креативу та сили волі, віри в себе та авантюризму журі визнало достойним почесного другого місця! Радості дівчат не було меж та насолодитися цим моментом не було часу, адже вони мусили бігти (в прямому сенсі слова) на маршрутку до Києва, щоб встигнути на роботу, екзамени та заліки у понеділок. Тож, якщо серед ваших друзів та знайомих є наші переможиці – обов’язково привітайте їх!

Танцювальна студія «BURLESQUE» дякує за підтримку та допомогу начальнику соціально-гуманітарного відділу НДУ ім. М.Гоголя Скороход Віталіні Іванівні, декану факультету психології та соціальної роботи НДУ ім. М.Гоголя Конончук Антоніні Іванівні, а також рідним та друзям!

Бажаємо учасникам студії «BURLESQUE» натхнення, віри у себе та терпіння для нових звершень на творчій ниві!

Відео виступу:
Категорія: Новини звідусіль | Переглядів: 533 | Додав: OlderS | Рейтинг: 0.0/0