Nav Menu
19:48
День психолога на факультеті
За 9 років свого існування факультет психології та соціальної роботи Ніжинського державного уінверситету імені Миколи Гоголя став справжнім осередком освіти та науки. Якість психологічних та педагогічних знань, які отримують тут студенти підтверджується не лише позитивними відгуками з місць роботи наших випускників, а й кількістю кандидатів наук та викладачів вищої школи, які закінчили факультет. Складовими успіху є не лише професіоналізм викладачів, гарна матеріальна база та достатня кількість навчальної і наукової літератури. Значну роль в успішності навчання студентів відіграють так звані "позанавчальні" заходи, що сприяють мотивуванню їх до отримання знань.

Один із таких заходів відбувся 10 жовтня під патронатом кафедри загальної та практичної психології. День психолога й психології на факультеті пов'язаний із відзначенням Всесвітнього дня психічного здоров'я, який, за ініціативи Всесвітньої федерації психічного здоров'я, з 1992 року відзначається 10 жовтня.

Цього разу свято пройшло під загальним девізом - «Хвилю тримай!». Святкові заходи об’єднали всю психологічну спільноту університету, і думається, що не залишили байдужими тих, хто нею цікавиться. Традиційно в цей день старшокурсники порадували студентським психологічним «капусником», а першокурсники, через ритуал посвяти, долучились до когорти психологів. Студенти факультетів університету могли відчути ризики флешмобу та взяти участь в акціях підготовлених психологами: «Тримай хвилю позитиву», «Фото-інсталяція», «Хвиля душевної щедрості». Із фото-звітом про перебій подій цього дня можете познайомитися нижче.


Категорія: Новини факультету | Переглядів: 555 | Додав: Oldersvat | Рейтинг: 0.0/0