Nav Menu
22:51
Екватор перетнули!



12 березня 2013 року в актовому залі НДУ відбулося свято, присвячене студентам третього курсу, які перетнули "екватор" свого навчання в університеті. 

Свято " екватора" стало доброю традицією в НДУ. Виступи організовують самі студенти аби відмітити "золоту середину" дороги до професії. Адже за спиною лишився точний такий же шлях, як і попереду. Хтось йшов ним легко і з задоволенням, і залишок дороги обіцяє бути таким же приємним. Для когось він був складним і тернистим, проте ціль - дістатись фінішу - переможе, адже половина шляху вже позаду. 
Зі святом вітали: декан факультету - Конончук Антоніна Іванівна, Папуча Микола Васильович - завідувач кафедри загальної та практичної психології, Наконечна Марія Миколаївна, Максименко Світлана Ростиславівна ( викладачі кафедри загальної та практичної психології), Володченко Жанна Михайлівна – куратор групи СП-31. 

Свято подарувало гарний настій і заряд позитивних емоцій. На мою думку свято пройшло на вищому рівні і я очікую, що наступний Екватор буде ще більш грандіозним! 

Яна Олефір
Категорія: Новини факультету | Переглядів: 719 | Додав: Oldersvat | Рейтинг: 5.0/1