Nav Menu
12:49
Емблема спеціальності "соціальна педагогіка": голосування

Пропонуємо кожному долучитись до процесу створення емблеми спеціальності! 


Минулого семестру студенти нашого факультету взяли участь у конкурсі на кращу емблему спеціальності "Соціальна педагогіка" факультету психології та соціальної роботи Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя. Фахова кафедра соціальної педагогіки та соціальної роботи свій вибір зробила, проте, викладачі вирішили, що вибір не буде об'єктивним без урахування думки студентів. Саме тому ми пропонуємо кожному із вас шляхом таємного голосування долучитись до цієї, без перебільшення, історичної події! 


Просимо обирати не роботи друзів, а ту емблему, яка, на вашу думку, найбільше відображає зміст і спрямованість спеціальності "соціальна педагогіка".


Голосування триватиме лише до 10 травня (включно), тому - не гайте часу! Для того, щоб віддати свій голос ти маєш бути зареєстрованим на нашому сайті. Для користувачів соціальних мереж це зробити дуже просто - достатньо просто натиснути іконку відповідного сайту у правому верхньому куті "шапки" сайту.


Отже, власне конкурсанти:


   

     


Зрозуміло, що перед вами лише ескізи. Обрана емблема буде допрацьована і представлена у векторному форматі вже 1-го вересня наступного навчального року.


То ж голосуємо!



 

Категорія: Новини факультету | Переглядів: 763 | Додав: OlderS | Рейтинг: 5.0/1