Nav Menu
19:31
Головне участь?
Гарна справа канікули. З усіх сторін. Точніше, з позиції усіх сторін задіяних у навчально-виховному процесі нашого університету. Можна сказати, що обидва суб’єкти беруть невеличкий тайм-аут у здійсненні своєї взаємообумовленої, спільно-розподільної різнонаправленої комунікації =) (не претендую на професійність та науковість написаного, але частка реалізму у тому є).

Хоча, як ми вже писали у попередніх новинах, відпочити викладачам не вдалося… заочники. Але не лише намаганнями навчити людей (хоча б у формі пропедевтики) тому, що їм і не дуже-то й потрібно, жили викладачі протягом Ваших канікул.

20 лютого у спортивному залі нашого університету відбулися цікаві змагання (ну а що ще могло б відбуватися у СПОРТИВНОМУ залі). За підтримки профкому співробітників університету та ініціативи викладачів вперше в новітній історії НДУ відбувся турнір з міні-футболу серед збірник команд викладачів! У ньому взяли участь чотири команди: збірна природничого факультету, історичного факультету, збірна співробітників АХЧ (чи якось так) та збірна факультету психології та соціальної роботи.

До складу нашої команди увійшли викладачі кафедр факультету: Олег Васильович Лісовець, Руслан Григорович Новгородський, Олег Олександрович Меркулов, Сергій Миколайович Півень та Олександр Васильович Сватенков. На жаль через поважну причину, не зміг приєднатися до цієї кампанії Євген Сергійович Медвідь.

Перед турнірні розклади та думки сходилися на тому, що явним фаворитом цього турніру є саме збірна ваших, сподіваюсь, улюблених викладачів. Проте проблеми почалися ще напередодні турніру (якщо не брати до уваги від’їзд Євгена Сергійовича). На передматчевому тренуванні зазнав травми Сергій Миколайович Півень…

За підтримки незначної за кількістю, але дуже потужної за якістю вболівання, групи підтримки, наша збірна зійшлася у першому півфінальному двобої зі збірною співробітників АХЧ. Всі 30 хвилин матчу можна охарактеризувати однією фразою: «Что такое «невезет» и как с ним бороться?». М’яч не залітав у ворота наших суперників навіть тоді, коли здавалося б подітися уже немає куди… Мало того, наприкінці першої половини гри у наші ворота залетів, ні не залетів, заповз по-пластунськи, курйозний гол. 0-1 – не трагедія, але не по грі – це точно.

На початку другої половини в наші ворота влетіло ще два… Руки не опустили, але втомились і змогли відповісти лише голом престижу. 1-3 і все що для нас залишалося – втішний матч невдах, матч за 3-е місце проти збірної історичного факультету, яка лише у серії пенальті поступилася збірній природничого факультету.

Початок матчу був обнадійливим: вдалося повести у рахунку 1-0 на нашу користь! Проте… чесно кажучи, про подальші події писати хочеться не дуже, адже доведеться згадувати, а поразку із рахунком 2-7 згадувати не дуже-то й хочеться.

Шукати причини, аналізувати? Навіщо? Краще приходьте на матч реванш, який відбудеться напередодні 23 лютого (про точну дату ми повідомимо пізніше).

Ну а переможцями турніру стали гравці збірної природничого факультету, які впевнено переграли у фіналі збірну АХЧ. Щиро вітаємо переможців. Ну а з фото звітом про гру нашої збірної можете познайомитись у фото галереї.

Переглядів: 541 | Додав: Oldersvat | Рейтинг: 0.0/0