Nav Menu
13:02
"И спросила кроха, Что такое "хорошо" и что такое "плохо"" =)
Чомусь завжди є дві новини і чомусь з них завжди одна погана, а інша - гарна. Стереотипно, нецікаво... пропоную дві гарні. Хоча, щоб не паплюжити традиції "придумані не нами" залишимо на одній із них мотив "поганості". З якої почати?

Упевнений, що краще починати з поганої. Чому? На її фоні навіть найнезначніша гарна буде сприйматися набагато краще, аніж навпаки... Думаю, що ми так і вчинимо.

Отже, на минулому тижні на нашому сайті закінчилося опитування присвячене змістовному наповненню сайту та Вашому ставленню до нього. Прикро, але в опитуванні взяло участь лише 20 осіб. Хоча... статистично значимі 10% від генеральної сукупності ми набрали (навіть трохи більше) - всього на сайті зареєстровано 155 користувачів. Що нам показали результати? Те, що 45% (9 користувачів, які взяли участь в опитуванні) зазначили, що будуть відвідувати сайт у будь-якому випадку. Така ж сама кількість респондентів відповіли, що забудуть про сайт у тому випадку, коли на ньому не буде розкладу... Іще двоє обрали суто гумористичний варіант "А що іще є на цьому сайті?". Хоча, може він не такий уже і гумористичний? У будь-якому випадку, ми не претендуємо на роль ВКонтакте у Вашому житті, а лише прагнемо створити корисний сайт для студентів, яких об'єднує спільне місце навчання, а, отже, і спільні проблеми та інтереси. Чи я помиляюся?

Певний негативний присмак у співробітників студентського сайту факультету психології та соціальної роботи після таких результатіів опитування залишився, але... Ми фанати, альтруїсти чи просто божевільні, яким більше нема чого робити... у будь-якому випадку - розклад на наступний тиждень ми оформили і виклали на відповідних сторінках нашого сайту. Це, як Ви мабудь здогадались, була гарна новина =). Чи ні?

Трохи не забув... оформлюємо на старому місці нове опитування на тему: "Чи потрібно розміщувати на сайті віконечко прогулів?". Цікаво? Мені здається, що Вашим батькам - точно =).

З повагою до кожного, адміністрація сайту

Переглядів: 559 | Додав: Oldersvat | Рейтинг: 0.0/0