Nav Menu
01:02
ІІІ етап чемпіонату НДУ з гри "Що? Де? Коли?"

ІІІ етап чемпіонату НДУ ім. М.Гоголя з гри "Що? Де? Коли?" відбувся 11 листопада 2014 року.

Етап пройшов за переваги студентів Гоголівського корпусу, які розділили усі призові місця: 1 - історики "Зима близько"; 2 - іноземці "Alice Cooper"; 3 - історики "Православні".

Але у неофіційних олімпійських перегонах несподівано перемогла "Козацька рада" (факультет психології та соціальної роботи), яка у фіналі здолала "Зиму близько" з рахунком 8:7.

У загальному заліку на другому місці утримується ще одна команда нашого факультету "Невгамовні Фрейди" (капітан - Щітченко Тетяна).





Червоним кольором позначені відповіді, які взяла лише одна команда. Команда, яка здобуде найбільшу кількість таких балів, отримає спеціальний приз в номінації «Гроза авторитетів»



У Чемпіонаті можуть брати участь команди студентів НДУ, які навчаються за денною формою навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр, спеціаліст чи магістр.



Чемпіонат складається з 7 етапів. Кожний етап складається з 36 запитань: 3 тури по 12 питань. Підсумкове місце команди визначається за сумою балів, набраних у 5 кращих для команди етапах Чемпіонату з обов’язковим врахуванням двох останніх етапів.



Категорія: Новини звідусіль | Переглядів: 384 | Додав: Oldersvat | Рейтинг: 5.0/1