Nav Menu
21:25
Інтелектуальний першокурсник в НДУ



08 жовтня 2014 року у клубі Гоголівського корпусу НДУ імені Миколи Гоголя відбувся традиційний фестиваль інтелектуальних ігор серед студентів першого курсу. Організаторами заходу виступили МГО «Інтелектуальний клуб «Кліо», Студентська рада НДУ за підтримки студентського профкому НДУ.



Змагання зібрали 14 команд із шести факультетів університету. Приємно відзначити, що відразу половина з них були представниками нашого факультету. У результаті напруженої боротьби дві команди набрали по 13 балів, а ще три – по 12 балів, тому для розподілу місць було використано додатковий показник – рейтинг запитань, на які правильно відповіла та чи інша команда (чим менша кількість команд відповіла на запитання, тим вищий його рейтинг).



З перевагою у вісім рейтингових балів переможцем стала команда групи ПП-11 факультету психології та соціальної роботи «Умілі ручки». Склад команди: Машковець Сергій, Котляр Віктор, Кирилов Андрій, Штомпель Вероніка, Бакун Олена, Пергат Анна.



Ще одна команда нашого факультету опинилась на третьому місці, випередивши істориків та природників лише за рейтингом. Це команда групи П-11 «Бліцкріг».







А вже наступного дня, 09 жовтня 2014 р., розпочались і загальноуніверситетські інтелектуальні змагання – четвертий багатоетапний чемпіонат НДУ ім. М. Гоголя з гри «Що? Де? Коли?». Старт взяли 14 команд із 7 факультетів, що є рекордом змагань. Уже з першого етапу зав'язалася боротьба за вакантне чемпіонське місце (минулорічні переможці – «Козацька рада» (факультет психології та соціальної роботи) – не стартували). Відразу три команди набрали по 16 балів. Але за додатковими показниками перемогли історики – команда «Зима близько». На другому місці – команда факультету іноземних мов «Alice Cooper»; на третьому – команда факультету психології та соціальної роботи «Невгамовні Фрейди» (капітан – Щітченко Тетяна). Наша команда, яка складається зі студентів групи СП-31 є абсолютним дебютантом таких змагань і відразу заявила про чемпіонські амбіції. Непогано виступили і інші представники факультету, посівши 7, 10 та 11 місця. Попереду ще шість етапів, тому говорити про фаворитів передчасно. Змагання обіцяють бути цікавими та непередбачуваними. Приєднуйтесь…



Відповідальний за проведення змагань доцент кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи - О.В. Лісовець



Фотозвіт про захід можна подивитись у фотогалереї

Категорія: Новини звідусіль | Переглядів: 488 | Додав: OlderS | Рейтинг: 0.0/0