Nav Menu
16:45
Ми удосконалились!
Думаю, що багато хто з Вас намагався зайти на сайт на позаминулому тижні і постійно бачив щось на зразок: "Ми удосконалюємось", або "Проводяться технічні роботи". Дочекалися відкриття? Ось що ми робили:

По-перше, наш сайт став зеленим. Непоганий колір, що має заспокійливий ефект і позитивно впливає на самопочуття людини. Сподіваємося, що перегладаючи студентський сайт факультету психології та соціальної роботи НДУ ім. М.Гоголя ви тепер будете гарно себе почувати і отримуватимете лише позитивні емоції.

По-друге, додалося усіляких мультимедійних штучок та візуалізацій. Зокрема, головні 5 новин тепер проілюстровані ще й візуально у спеціальному слайдері (ліва частина головної сторінки). Слід зазначити, що для перегляду повного тексту новини достатньо натиснути на напис «Читати далі >>>», або ж на саме зображення. Новинки ж фотогалереї прокручуються у вигляді слайд шоу на правій частині головної сторінки – це позбавить вас необхідності кожного разу заглядати у фотоальбоми, щоб побачити щось новеньке. Проте, у фотогалерею сайту варто заглядати тому, що у слайд шоу розміщуються не всі фото із заходу.

По-третє, ми змінили меню нашого сайту. Щоправда, ми його трохи недоробили – не вистачає картинок, які випадають уверх під час наведення курсора на той чи інший пункт. Можливо, у вас виникне бажання допомогти нам у цьому – чекаємо на пропозиції у коментарях до цієї новини, або ж через особисті повідомлення. Сподіваємося, що таке анімоване меню викликатиме у вас бажання переглядати на сайті не лише розклад, а можливо спонукатиме зазирнути і в інші розділи.

По-четверте, із сайт прибрані усі розмовні форми. Маємо на увазі міні-чат та форум. Нас до цього спонукала ваша низька активність у цих розділах сайту. Навіщо ж забирати час і, головне, місце на сайті під зовсім непотрібні речі? Якщо у вас виникне бажання щось нам написати – пишіть у коментарях до новин – їх кількість необмежена.

По-п’яте, ми додали блоки із посиланнями на корисні для вас сайти: сайт університету, групу в контакті нашого факультету і т.п.; нове у бібліотеці та відеотеці. Доречі, як вам розділ «Відеотека»? Сподіваємось, що цікаво. Окрім того, під слайд шоу із новинками у фотогалереї ви можете побачити починання на окремі фотоальбоми. Ми будемо їх змінювати по мірі оновлення відповідного розділу.

По-шосте, деякі користувачі скаржились на проблеми із авторизацією та реєстрацією на сайті. Довелося докласти значних мисленнєвих зусиль аби знайти помилки в коді сайту, що викликали зазначені проблеми, але тепер проблеми вирішено і, сподіваємось, що ніщо не завадить Вам скористатись усіма можливостями нашого інтернет-ресурсу!

По-ф-у-у-х, ого скільки наробили =) Окрім того, продовжуємо оновлювати розклад і вже вивісили графік сесії для усіх курсів.

Категорія: Новини факультету | Переглядів: 508 | Додав: Oldersvat | Рейтинг: 5.0/1