Nav Menu
17:58
Наші - найкращі!
Кінець старого року і початок нового – це час для підведення підсумків та формування планів на майбутнє. У нашому вузі вже стало гарною традицією визначення кращих з кращих у номінаціях "Молодий науковець" і "Краща кафедра" за результатами роботи у минулому році.

Щороку провідні молоді фахівці з усього вузу представляють свій науковий доробок на суд поважній комісії. Цього року І місце у цьому конкурсі посів доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Олег Васильович Лісовець.

З гордістю хочемо повідомити, що у конкурсі "Кафедра року 2009" усі п’ять кафедр нашого факультету увійшли до першої 10-ки серед кафедр гуманітарного спрямування. Так, кафедра Дошкільної освіти (завідувач – доц. Пихтіна Ніна Порфиріївна) посіла 2-е місце; кафедра Загальної та практичної психології (завідувач – проф. Папуча Микола Васильович) посіла 3-е місце; кафедра Психології (завідувач – доц. Щотка Оксана Петрівна) посіла 5-е місце; кафедра Соціальної педагогіки та соціальної роботи (завідувач – доц. Конончук Антоніна Іванівна) посіла 6-е місце; кафедра Педагогіки і педагогічної майстерності (завідувач – проф. Коваленко Євгенія Іванівна) посіла 9-е місце серед 22 учасників!

Бажаємо подальших успіхів у Вашій професійній діяльності, шановні колеги і лише перемог!

Переглядів: 576 | Додав: Oldersvat | Рейтинг: 1.0/1