Nav Menu
« 1 2 3 4
Посвятили у студенти!
Опубликовал Oldersvat 27.09.2012 в 08:36 Новини факультету

Швидко промайнуло літо… хтось з вчорашніх школярів став студентом, хтось із вчорашніх студентів став дипломованим спеціалістом. А хтось повернувся до стін університету та гуртожитків і знову сів за підручники.

Як би там не було , 1 вер ... Читати далі »
Читати далі
Рубрика "Поруч...": Тоня Гречуха
Опубликовал Oldersvat 18.03.2012 в 22:34 Новини факультету
Вітаємо тебе шановний наш читач, раді запросити уважно переглянути новий матеріал рубрики «Поруч…». Нагадаэмо, що її мета: познайомити нас трохи ближче з людьми, які кожного дня поруч з нами, але більша частина їхньої особистості залишається невідомою. Як це зробити? Дуже просто – запитати те, що цікавить. Тобто, взяти інтерв’ю.

Сьогодні нашої гостею стала Тоня Гречуха, студентка нашого фа ... Читати далі »
Читати далі
Шостий етап чемпіонату університету з гри "Що? Де? Коли?"
Опубликовал Oldersvat 12.03.2012 в 01:06 Новини факультету
У перший весняний день 2012 року у нашому університеті відбувся шостий передостанній етап Чемпіонату університету з гри «Що? Де? Коли?». Цього разу участь брали дев’ять команд. З різних причин не змогли взяти участь у змаганнях команди «The first» (ф-т культури і мистецтв) та «Пробірочки» (природничий ф-т).

Детально аналізувати перипетії даного етапу не має особливого ... Читати далі »
Читати далі
Студентська наукова конференція
Опубликовал Oldersvat 12.03.2012 в 00:17 Новини факультету
02 березня 2012 року в стінах Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя на факультеті психології та соціальної роботи відбулася науково-практична конференція молодих науковців з соціальної педагогіки «Студентський науковий вимір соціально-педагогічних проблем сьогодення». На пленарному засіданні з вітальним словом виступили декан факультету, доц. Конончук А.І. та викладач кафедри соц ... Читати далі »
Читати далі
Відбувся п'ятий етап Чемпіонату університету з гри «Що? Де? Коли?»
Опубликовал Oldersvat 08.02.2012 в 15:55 Новини факультету
2 лютого 2012 року відбувся 5-ий етап чемпіонату Ніжинського державного університету з гри "Що? Де? Коли?". Участь у ньому взяло 9 команд. Перші 12 запитань усі команди пройшли рівно, не виявивши явних фаворитів чи аутсайдерів, але наступні два тури пройшли під знаком команди Стерляді (ф-т психології та соц.роботи та природничий): вони дали правильні відповіді на три запитання ... Читати далі »
Читати далі
Результати олімпіади по соціальній педагогіці
Опубликовал Oldersvat 05.02.2012 в 14:28 Новини факультету
На минулому тижні на факультеті психології та соціальної роботи відбулася предметна олімпіада по соціальній педагогіці. Участь у ній взяла рекордна кількість студентів - 79! Зрозуміло, що хтось прийшов "за додатковими балами", хтось "за компанію", але були й ті, хто прийшов показати свої знання.

Роботи учасників олімпіади перевіряло та оцінювало журі у ск ... Читати далі »
Читати далі
Оце так новина!
Опубликовал Oldersvat 12.01.2012 в 13:16 Новини факультету
Нещодавно знайшов цікавий сайт - http://nsung.univerlife.com/sgf/ Це щось на зразок соціальної мережі, тільки без зворотнього зв'язку.
Завітайте, почитайте, що пишуть про ВАШИХ викладачів... це фантастика! Складається враження, що на нашому факультеті працюють одні дауни, які невідомо яким чином отримали вчені звання та ступе ... Читати далі »
Читати далі
"І нехай весь світ зачекає", або... (див. ілюстрацію)
Опубликовал Oldersvat 26.12.2011 в 00:45 Новини факультету
Чи може набриднути перемога? Навряд. А якщо це вдруге, втретє? Точно ні! Адже перемога – це те, до чого прагне кожен учасник, кожен гравець, кожен з нас. Ми всі прагнемо до перемоги, хочемо знову пер ... Читати далі »
Читати далі
Акція до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом
Опубликовал Oldersvat 17.12.2011 в 22:11 Новини факультету
1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом, проте у Ніжині закликали не тільки до боротьби, але і до підтримки хворих. Ніжинський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, волонтери червоного хреста та студенти факультету психології та соціальної роботи стали ініціаторами акції, за допомогою якої хотіли донести до людей проблему поширення ВІЛ-інфекції в наш ... Читати далі »
Читати далі
Поєднання цікавого з корисним
Опубликовал Oldersvat 15.12.2011 в 22:40 Новини факультету
15 грудня 2011 року студенти п’ятого курсу факультету психології та соціальної роботи Ніжинського державного університету відвідали місто Чернігів, а саме Чернігівський обласний соціальний центр матері і дитини «Батьки й дитина разом».

Якщо коротко, то діяльність ... Читати далі »
Читати далі
Футбол. Студенти - Викладачі.
Опубликовал Oldersvat 12.12.2011 в 20:39 Новини факультету
12 грудня у спортивному залі нового корпусу НДУ ім. М.Гоголя відбулася традиційна футбольна зустріч між збірними студентів та викладачів факультету психології та соціальної роботи. Останні зустрічі між цими командами неодмінно завершувались перемогою студентської др ... Читати далі »
Читати далі
Четвертий етап першості Університету з гри "Що? Де? Коли?"
Опубликовал Oldersvat 10.12.2011 в 17:28 Новини факультету
Цього разу за перемогу серйозно сперечалися лише дві команди: Рюрики (історико-юридичний ф-т) та Козацька рада (ф-т психології та соц.роботи), які за підсумком 36 питань так і не змогли виявити кращого, рахунок 22:22. Проте, якщо Рюрикам цей результат дозволив укріпити свої по ... Читати далі »
Читати далі
Ми удосконалились!
Опубликовал Oldersvat 10.12.2011 в 16:45 Новини факультету
Думаю, що багато хто з Вас намагався зайти на сайт на позаминулому тижні і постійно бачив щось на зразок: "Ми удосконалюємось", або "Проводяться технічні роботи". Дочекалися відкриття? Ось що ми робили:

По-перше, наш сайт став зеленим. Непоганий колір, що має заспокійливий ефект і позитивно впливає на самопочуття людини. Сподіваємося, що перегладаючи студентський сайт факультету психології ... Читати далі »
Читати далі
Футбол! Анонс битви...
Опубликовал Oldersvat 10.12.2011 в 15:11 Новини факультету
12 грудня о 14-00 збірна викладачів нашого факультету у складі Сватенкова Олександра Васильовича, Лісовця Олега Васильовича, Новгородського Руслана Григоровича, Півня Сергія Миколайовича, Медвідя Євгенія Сергійовича, а також магістра Мовчана Тараса зійдеться на футбольному майданчику спортивного залу нового корпусу зі збірною студентів факультету. До складу команди студентів за недостовірною ін ... Читати далі »
Читати далі
Відбулася благодійна Імпреза!
Опубликовал Oldersvat 30.11.2011 в 14:47 Новини факультету
23 листопада у актовій залі нового корпусу нашого університету зібрала всіх небайдужих, залюблених у свою справу людей благодійна Імпреза. Це свято – обличчя факультету психології та соціальної роботи. Взявши свій початок у 1999р. Імпреза й до сього ... Читати далі »
Читати далі
Переможний дебют нашої танцювальної студії!
Опубликовал Oldersvat 21.11.2011 в 00:11 Новини факультету
18, 19 та 20 листопада у першій столиці нашої країни місті Харкові відбувся Четвертий Міжнародний фестиваль танцю ART-Bomb, який на сьогодні є одним із найбільш масових танцювальних подій у Східній Європі! За три дні конкурсної програми на тан ... Читати далі »
Читати далі
Казковий дебют та інші несподіванки
Опубликовал Oldersvat 20.11.2011 в 23:09 Новини факультету
10 листопада цього року відбувся третій (із семи) етап Чемпіонату Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя по грі «Що? Де? Коли?». Цього разу участь у змаганні брали вже 11 команд. Команда студентів філологічного факультету із каз ... Читати далі »
Читати далі
Нове на нашому сайті
Опубликовал Oldersvat 31.10.2011 в 23:59 Новини факультету
Нещодавно зазирнув на сторінку однієї загальновідомої пошукової системи і заради жарту вирішив пошукати де ж ми? На якій сторінці і чи є взагалі? Виявилося,
Читати далі
День психолога на факультеті
Опубликовал Oldersvat 30.10.2011 в 19:48 Новини факультету
За 9 років свого існування факультет психології та соціальної роботи Ніжинського державного уінверситету імені Миколи Гоголя став справжнім осередком освіти
Читати далі
Визначились із фаворитами
Опубликовал Oldersvat 21.10.2011 в 09:07 Новини факультету
Цього тижня, у четвер, відбувся другий тур Чемпіонату університету з гри «Що? Де? Коли?». Участь в інтелектуальних змаганнях знову взяли дев’ять команд
Читати далі
Нумо, першокурснику!
Опубликовал Oldersvat 19.10.2011 в 23:23 Новини факультету
Сьогодні, 19 жовтня відбулися не лише матчі футбольної Ліги Чемпіонів, а й не менш цікавий захід, щоправда трохи меншого масштабу – «Нумо, першокурснику!» на факультеті
Читати далі
Чемпіонат стартував!
Опубликовал Oldersvat 12.10.2011 в 09:31 Новини факультету
6-го жовтня 2011 року відбувся перший тур Чемпіонату університету по «Що? Де? Коли?». Всього у цьому інтелектуальному змаганні взяло участь дев’ять команд з п’яти фак
Читати далі
У нашому полку прибуло!
Опубликовал Oldersvat 27.09.2011 в 01:09 Новини факультету
Як завжди із запізненням, але із незмінним почуттям гумору, ми спробуємо знайомити Вас, шановні наші користувачі студентського сайту факультету психології та соціальної роботи НДУ ім
Читати далі
Шпигунські пристрасті та таємна змова
Опубликовал Oldersvat 21.03.2011 в 23:05 Новини факультету
15 березня 2011 року на факультеті психології та соціальної роботи Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя відбулося традиційне факультетське свято інтелекту, розуму та знань з психології під назвою «Психологічна вікторина». Як і завжди, організаторами ... Читати далі »
Читати далі