Nav Menu
23:23
Нумо, першокурснику!
Сьогодні, 19 жовтня відбулися не лише матчі футбольної Ліги Чемпіонів, а й не менш цікавий захід, щоправда трохи меншого масштабу – «Нумо, першокурснику!» на факультеті психології та соціальної роботи! Участь у цьому конкурсі взяли чотири команди, які представляли групи першого курсу нашого факультету.

Формат проведення став уже звичним і традиційним: «Візитка», «Капітанський конкурс» і «Озвучка». Вже перший із них чітко окреслив фаворитів цього року – це були групи ПП-11 та ДІ-11. Команди від груп П-11 і ДП-11 виступали на гарному рівні, проте їхні жарти та мініатюри не справили на поважне журі належного враження. Доречі, цього року в журі були: Олег Васильович Лісовець, Олексій Анатолійович Тимошенко, Світлана Іванівна Матвієнко, Руслан Григорович Новгородський та Євгенія Туз.

Виступ групи ДІ-11 відзначався яскравістю. Чого варті лише жовто-зелені костюми дівчат і гусінь із надувних кульок. Група ПП, як і під час «Посвяти», відзначалася динамікою і актуальністю тематики жартів.

Капітанський конкурс, який був другим, лише підтвердив думку про значну перевагу цих двох команд. Саме їх капітани змагалися в імпровізації, намагаючись вплітати заготовлені ведучими слова у заздалегідь підготовлені історії. Як і в попередньому конкурсі перемогу, на думку журі, виборола команда групи ПП-11 «H2O з сіллю». Курчата (ДІ-11) були другими.

Усі крапки над «І» мав розставити останній конкурс – «Озвучка». Всі чотири команди запропонували глядачам уривки із відомих мультфільмів, окрім того, справжньою зіркою сьогоднішніх озвучок став студент 5-го курсу Артур Бобро! Мабуть, саме цей конкурс був найвеселішим, адже побачити Антоніну Іванівну у вигляді Шемаханської цариці чи Артура Бобро у вигляді Ведмедя із казки «Рукавичка» було досить цікаво і кумедно. Проте і цього разу озвучка ПП-11 на уривок з мультфільму «Острів скарбів» отримала найвищі бали від журі.

Тож зрозуміло, що перемога в усіх трьох конкурсах означає і загальну перемогу! Вітаємо групу ПП-11 у складі Вергуна Діми (капітан), Партали Каті, Топчій Каті, Денисенко Тані, Желіби Аліни, Вертилецької Іри, Гордієнко Ані, Корчової Лєри, Литвин Олени та Петруши Романа із перемогою у цьогорічному «Нумо, першокурснику!». Хоча, мабуть слід згадати ще одного учасника цієї команди – дочку куратора групи – Сватенкову Мирославу, яка своїм віршиком допомогла їм у «Візитці».

Курчата із ДІ-11 отримали мабуть не менш важливий приз – приз глядацьких симпатій, а всі команди (і вони також) – солодкі призи і грамоти.

Думаю, що кожен, хто завітав на це свято гумору не пожалкував про це. На сцені було із чого і над ким від душі посміятись. Кожна команда проявила себе із кращого боку і, як сказав Олексій Тимошенко сьогодні кожен, хто вийшов на сцену актового залу нового корпусу був переможцем!

Фоторепортаж про цю подію чекайте на нашому сайті незабаром.
Категорія: Новини факультету | Переглядів: 636 | Додав: Oldersvat | Рейтинг: 2.0/1