Nav Menu
11:22
Онлайн виставка компаній CareerExpo


CareerExpo – це перша в Україні виставка компаній-роботодавців в мережі Інтернет. Тепер, так як є – в кімнатних тапочках або в костюмі, з чашкою гарячого чаю або кави, розслаблено на дивані вдома або в строгому кабінеті - у вас з’явилась можливість познайомитися з найкращими роботодавцями України, поспілкуватися з ними, залишити своє резюме, а можливо – і знайти роботу!

Знайомтесь – роботодавець

Кожен стенд представляє інформацію про діяльність компанії, сфери її зацікавленості, а також про умови роботи. Крім того, роботодавці діляться посиланнями на свої сайти – адже там вже точно є все!

Знайдіть цікаву роботу

Бродити у віртуальних нетрях в пошуку цікавих вакансій більше не доведеться – тепер кращі роботодавці принесли Вам свої вакансії самі. Знайомтесь, вибирайте, подавайтесь – і просто отримайте роботу своєї мрії.

Залиште резюме

Розкопайте в надрах вашого комп’ютера своє резюме – воно вам точно знадобиться! Спеціальне поле в профілі кожного учасника дає Вам можливість залишити своє CV роботодавцю, який сподобався – так, на всякий випадок. Зареєструйтесь – і резюме отримають всі роботодавці без винятку.

Цікавитесь - запитайте

Функціонал стендів дозволяє задати питання, яке Вас хвилює, на тему процесу відбору, умов найму, діяльності компанії чи будь-яку іншу тему безпосередньо її представнику та отримати відповідь прямо на свою пошту - особисто.

Детальніше читайте на офіційному сайті - http://www.careerexpo.com.ua
Категорія: Новини звідусіль | Переглядів: 443 | Додав: Oldersvat | Рейтинг: 5.0/1