Nav Menu
17:25
Розклад на наступний тиждень
Судячи з даних опитування, яке можна побачити у правій колонці сторінки сайту, більшість наших користувачів заходить лише для того, щоб переглянути розклад занять на наступний тиждень.

Це сумно. Сумно визнавати, що уся твоя робота просто потрібна і не приносить жодних інших дивідентів окрім потрібності. "Не так це уже й погано", - скажете Ви, але... Спробуйте намалювати картину із використання схеми київського метрополітену, чи розкладом електропоїздів... Ви вкладете у неї свою душу, час, натхнення і турботу, а всі будуть дивитись лише на її частину... Сумно.

Але, у будь-якому випадку, ми продовжуємо працювати і для тих, і для інших... Ось щойно закінчив оновлювати розклад на наступний тиждень. Почитайте, може знайдете щось цікаве =).

Хотів запропонувати Вам висловитися у коментарях із приводу того, що б ви хотіли бачите ще на нашому сайті, але подумав про те, що навряд чи ті хто відноситься до цього сайту лише як до он-лайн ксероксу прочитають цю новину =( ...

Ну, можливо хтось прочитає і все ж скаже. Хоча, у планах уже є реалізація ідеї розміщення "Віконечка прогулів", причому по прізвищах =) Щоб і батькам було теж цікаво сюди завітати.

Доречі, додано кілька нових книжечок до нашої бібліотеки. Ласкаво просимо!
Переглядів: 552 | Додав: Oldersvat | Рейтинг: 5.0/1