Nav Menu
08:27
Семінар-практикум «Моя професія – ВОЖАТИЙ»
Семінар-практикум «Здрастуй літо 2015 або моя професія – ВОЖАТИЙ».


16 травня студенти факультету психології та соціальної роботи мали можливість відвідати семінар-практикум Майстра гри, творця технології ігрової майстерності, автора безлічі дитячих пісень та ігор, доцента кафедри естетичного виховання Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С.Сковороди - Шуть Миколи Миколайовича «Здрастуй літо 2015 або моя професія – ВОЖАТИЙ».

Наші студенти з величезним інтересом брали участь у практикумі, вчилися новим іграм для того, що б вже влітку зустрітися з дітьми і забезпечити їм здоровий, корисний і цікавий відпочинок.

Студенти багато і по-різному грали, шикувалися в веселку, дарували серця і повітряні поцілунки, змагалися, веселилися і раділи. Конспектували поради та ідеї. Марно розписувати ігри – їх було так багато, серед них, сподіваємось, кожен знайшов саме те, що шукав. Але найголовніше, на що Ми сподіваємось – це зростання у наших студентів інтересу до своєї майбутньої професійної діяльності і збільшення зусиль для здобуття належної фахової підготовки і формування професійної майстерності.

Микола Шуть студентам:
- «Прийшовши на пляж, озирніться навколо: всі камінчики біло-сірі та схожі один на одного. Але варто лише нахлинути легкій хвильці (символ активності), як вони перетворюються. Стають видимі цятки, смужки, вкраплення, що відрізняють один камінчик від іншого. Кожен з них кричить: «Я неповторний!» Так само і з людьми: коли ми починаємо рухатися і нас накриває хвиля власної активності, ми перетворюємося і починаємо грати новими гранями, виявляємо найкраще в собі та в інших.

Будьте різними, спілкуйтеся, здійснюйте красиві вчинки - ось чого я хочу вам побажати».

- «Замість критики – радість, замість тиску – щастя, замість нудьги – веселощі, це єдиний порятунок.»

Тетяна Гордієнко


  

Категорія: Новини звідусіль | Переглядів: 614 | Додав: OlderS | Рейтинг: 0.0/0