Nav Menu
01:06
Шостий етап чемпіонату університету з гри "Що? Де? Коли?"
У перший весняний день 2012 року у нашому університеті відбувся шостий передостанній етап Чемпіонату університету з гри «Що? Де? Коли?». Цього разу участь брали дев’ять команд. З різних причин не змогли взяти участь у змаганнях команди «The first» (ф-т культури і мистецтв) та «Пробірочки» (природничий ф-т).

Детально аналізувати перипетії даного етапу не має особливого сенсу. Краще пропонуємо поглянути на загальну таблицю, в якій перед останнім туром склалася досить цікава ситуація. Представники історико-юридичного факультету команда «Рюрики», випередивши всіх і під час звітного етапу ще більше зміцнила своє лідерство у загальному заліку. Тепер лише диво може завадити стати їм Чемпіонами нашого вузу: відрив у 11 балів дозволяє їм досить спокійно себе почувати перед останнім туром змагань.

Найближчі переслідувачі – команда «Стерляді» (збірна), для того, щоб стати чемпіонами, в останньому турі має випереджати лідерів на 12 балів і розраховувати, що вони дадуть правильні відповіді не менш як на 20 запитань! Тобто, якщо врахувати, що тур складається з 36 запитань, то їхня п’ята помилка у сьомому турі стане чемпіонською для «Рюриків».

Більш реальним завданням для збірної є утримання другої позиції у загальному заліку: вони лише на три пункти випереджають команду факультету психології та соціальної роботи «Козацька рада». Якщо врахувати, що «Стерляді» лише під час четвертого етапу програли «Козакам» по набраним балам, то завдання це не видається таким вже й складним.

В свою чергу хлопцям із команди «Козацька рада» нема чого хвилюватися з приводу втрати призового місця: відрив у 17 залікових пунктів від четвертого місця загального заліку – команди «Патріоти» (історико-юридичний ф-т), дозволяє їм цілковито сконцентруватися на боротьбі за срібло, тому в останньому етапі змагань очікуємо запеклої боротьби за срібні нагороди цьогорічної першості!

Детальніше з результатами шостого туру та загальним заліком ви можете у таблицях, що наведені нижче.






Категорія: Новини факультету | Переглядів: 527 | Додав: Oldersvat | Рейтинг: 0.0/0