Nav Menu
11:26
Слабка "Реакція" на гарний "Стимул"
08 грудня 2009 року (вівторок) відбулися традиційні спортивні змагання між збірними командами викладачів та студентів факультету психології та соціальної роботи, присвячені Дню збройних сил України.

Цього року команди "Стимул" (збірна викладачів) та "Реакція" (студенти) грали у волейбол.
Перша партія проходила у рівній боротьбі. Цікаві комбінації чергувалися із дитячими помилками, радість локального успіху в епізоді змінювалась розчаруванням від втрати чергової можливості збільшити рахунок. І коли до перемоги у партії студентам залишалося зробити один крок слово взяв Сергій Миколайович Півень: 7 поспіль подач і рахунок з 18:23 (на користь студентів) перетворився на 25:23. А це перемога! Проте, це була лише перша партія.

У перерві капітани команд - Станіслав Бариш та Сергій Миколайович Півень - взяли участь у конкурсі для уболівальників за що отримали не лише солодкі призи, а й поцілунок від Юлі Попильницької та Віки Андрієнко відповідно.

Після короткої "перерви на поцілунки" команди знову повернулися на майданчик. Знову рівна гра, знову емоції через край, знову блискавичні комбінації, знову незрозумілі помилки... Щоправда, цього разу перевага у рахунку майже протягом усього часу була на стороні команди викладачів. Проте, за рахунку 23:19 (на користь викладачів) студентам майже вдалося повторити сценарій першої партії. Але, досвід є досвід - 26:24 на користь викладачів і у другій партії, а це означає загальну перемогу з рахунком 2-0!

Вітаємо наших переможців: Сергія Миколайовича Півня, Олега Васильовича Лісовця, Олександра Васильовича Сватенкова, Руслана Григоровича Новгородського, Володимира Віталійовича Боровика та Віктора Присівка.

Ну, а студентам нагадаємо слова класика: "Учитись, учитись і ще раз ... " ну ви самі знаєте smile

Переглядів: 532 | Додав: Oldersvat | Рейтинг: 0.0/0