Nav Menu
23:54
Спартакіада з волейболу



В нашому університеті 23.02 – 2.03 відбулася міжфакультетська спартакіада з волейболу в якій взяли участь і наші збірні команди дівчат та хлопців.

За команду хлопців грали Ващенко Олександр, Алимов Володимир, Котляр Віктор, Матюха Євген, Авраменко Анатолій, Єсипенко Олександр та Коваленко Олексій.

Відповідно збірну дівчат склали Петрик Марʼяна, Мусієнко Наталія, Кисловець Ольга, Пуд Ірина, Ткаченко Вікторія, Яременко Інна, Заточна Марина та Житник Оксана.

На жаль, чоловіча команда зазнавала поразку протягом всіх ігор з представниками інших факультетів, тому, відповідно, й призові місця дістались не нам. Збірна ж красунь зайняла почесне 2 місце зазнавши поразки лише в грі з природничим факультетом!

«Із 4 ігор лише 1 програли. Звичайно, отримали багато позитивних емоцій та адреналіну! Хотілося б, щоб нас підтримували, щоб хоч якісь наші вболівальники були!», – зауважила Оксана Житник після чергової гри.

«В порівнянні зі спартакіадою першокурсників, між факультетська були набагато серйознішою, важчою та емоційнішою. Наш факультет виставив досить конкурентоспроможну команду. Мені пощастило потрапити до команди факультету, тому була дуже рада і намагалася виправдати всі сподівання. У грі для себе відкрила чимало нових технік, позицій, "фішок" та, звичайно, набралась досвіду. Досить сильним суперником виявилась команда природничо - географічного факультету, бо дівчата дійсно були "підковані" в цій справі, – повідомила одна з учасниць команди Петрик Марʼяна. – Ми з розгромним рахунком перемогли філологів, позмагалися "на силу" з командою ін – язу та в задоволення зіграли з фіз – матом!»

Також красуні висловлюють велику подяку Володимиру Віталійовичу Боровику за медальки!

«Ми зайняли почесне 2 місце, але нічого засмучуватись, попереду ще інші змагання, де ми зможемо розкрити свої "таланти" та здібності.» - пообіцяла Петрик Марʼяна. Тому щиро бажаємо успіхів нашим спортсменам в подальших змаганнях-іграх!!!

Також чекаємо підтримки не байдужих студентів нашого факультету, приходьте, підтримуйте своїх друзів, знайомих, колег по навчанню!!!

Сергій Сергієнко


ФОТОЗВІТ про подію можна мереглянути ТУТ
Категорія: Новини факультету | Переглядів: 461 | Додав: OlderS | Рейтинг: 0.0/0