Nav Menu
09:57
Свято для першокурсників!



19 жовтня в стінах НДУ ім. Гоголя відбулася посвята першого курсу, факультету психології та соціальної роботи, в студенти. Посвята стала однією з найяскравіших подій університету, і, безперечно, залишила у студентів не тільки нашого але і різних факультетів, яскраві та незабутні враження.

Уже другий рік поспіль факультет психології та соціальної роботи влаштовує не традиційну посвяту у першокурсники, на відміну від інших факультетів, все проходить у формі квесту. Це допомагає першокурсникам згуртуватися, організуватися особисто та виявити в групі лідера. Крім того студенти мають змогу експромтом виявити свої творчі здібності, виконуючи завдання, які стають на їх шляху. Кожна станція відкривала різноманітні сторони студентів, адже були такі станції як: творча, пісенна, театральна, танцювальна та спортивна.

Після проходження всіх перепон, студенти заспівали гімн факультету, отримали традиційні шарфи та проговорили клятву студентів, з якою їм допоміг справитись студент 5 курсу, групи СП 51- Петруша Роман.

Після офіційної частини посвяти, студентів першого курсу чекав сюрприз від студентської ради факультету. Вони створили нову традицію та затанцювали з першокурсниками запальний танець. Загалом під час всього свята лунала музика, а студенти 3 та 4 курсу піднімали всім настрій табірними танцями.

Хочеться подякувати всім, хто приймав участь у створенні такого свята для нашого першого курсу, разом ми розфарбуємо сірі студентські будні яскравими фарбами!

голова студентської ради Щітченко Тетяна (СП 41)


Більше фото тут http://vk.com/soc_gum_nizhyn?z=album-71894103_222819582 і тут http://vk.com/album-80830810_222602220
Категорія: Новини факультету | Переглядів: 650 | Додав: OlderS | Рейтинг: 0.0/0