Nav Menu
20:01
Свято до Дня працівника соціальної сфери


Кожну першу неділю листопада відзначають День працівника соціальної сфери. В цьому році цей день припадає на 2 листопада, щоб привітати викладачів студенти груп С – 21 і СР – 21 влаштували святковий захід.
На свято завітали студенти груп С–21, СП–21, СР–21 та СП–41, також такі викладачі, як Зінченко Т.В., Останіна Н.С., Качалова Т.В., Підлипська С.Д. та Новгородський Р.Г.



На вході гостей зустрічали матроси-лакеї Барило В. і Сідень С.
Все дійство проходило на дивовижному кораблі під назвою «СОЦГУМ», ведучими, а в нашому випаду штурманами, були студенти групи СР–21 Ляшиченко Лілія та Андрієнко Артем. Також на борту були матроси, які вітали викладачів святковими і в той же час дуже змістовними віршиками.
Наступною зупинкою корабля була вікторина. Матроси, Приходько Аліна, Богинська Ілона і Никоненко Ірина перевіряли присутніх на знання історії соціальної педагогіки. Переможці вікторини отримали корисні призи.
Місця розподілились так:
I. Вертилецька І.(група СП -41)
II. Топчій К. (група СП – 41)
III. Чепур А. (група СП – 21)
Одним із сюрпризів заходу було вітальне відео, спеціальні кореспонденти Приходько А. і Борисенко В. розпитували у студентів і викладачів інших факультетів, що вони знають про професію «соціальний працівник». Багато гарних і теплих слів було почуто з вуст опитуваних, але безперечно родзинкою стали студенти І курсу факультету «Психології і соціальної роботи», які досі плутають назву групи і факультету. За їх словами наш факультет має назву «Практична психологія», передаємо їм привітання.
Останнім «портом» на шляху корабля стали вітальні слова штурманів, які від усього серця бажали працівникам соціальної сфери всього най-найкращого.
І наостанок, хоч свято і не було занадто довгим, а займало лише 35-40 хвилин, всі залишились задоволені (я сподіваюсь) в усякому разі мені сподобалось!!!



Фотозвіт про подію

Підготувала студентка групи С – 21
Гудкова Аня
Категорія: Новини факультету | Переглядів: 560 | Додав: Oldersvat | Рейтинг: 0.0/0