Nav Menu
00:48
Свято гумору на факультеті
Кажуть, що сміх продовжує життя людини. Ми точно не знаємо правда це чи ні, але гарно посміятися люблять усі. Можливо тому, у четвер, 8 листопада чимало студентів та викладачів славетного Ніжинського вузу завітали до актового залу нового корпусу на традиційний гумористичний батл між першокурсниками факультету психології та соціальної роботи - «Ну-мо, першокурснику!».

Цікаво, що дата проведення нашого гумористичного конкурсу співпала з Міжнародним днем КВН, який святкують з 2001 року.

Цього року на суд глядачів та поважного і прискіпливого журі (Лісовець Олег Васильвич, Тимошеко Олексій Анатольович, Сватенков Олександр Васильович, Буряк Тетяна, Савченко Світлана) свої жарти представили такі команди як: ДІ-11 "Черпачки", ПП-11 "Палата № 6", СП-11 "Козирний піпл", СП-12 "Невгамовні Фрейди", ДП-11 "Смайл" та П-11 "Клініка".

Якщо глядачі прийшли добряче посміятися, то чекати приводу для цього довелося аж до останнього конкурсу, адже і у «Візитці», і у «Капітанському конкурсі» команди намагалися жартувати, але, на жаль це їм не завжди вдавалося. Справжній перл можна пригадати один – жарт про те, що «з місіс Ковтун прибирати вдвічі швидше!». Були і інші, але вони якось стерлися з пам’яті.

Та коли на екрані з’явилися кадри для конкурсу «Відеоозвучка» дехто опинився під стільцем… від сміху, звичайно ж. Команди жартували і з викладачів, і з яскравих особистостей серед студентів, і з «Бурлеску» і ще з багато чого. Якщо ваше прізвище там промайнуло і ви образилися – не варто. Якщо про вас жартують, значить ви цікава та неординарна постать, про вас пам’ятають, вас знають – пишайтеся!

Проте, конкурс є конкурс і журі мало визначити кращих. Перед останнім етапом – «Відеоозвучкою», лідерство тримали хлопці та дівчата з команди «Козирний піпл» і, саме тому, зрозумілою була їх радість тоді, коли всі члени журі підняли догори найвищий бал «5», оцінюючи їх творіння в останньому конкурсі. Таким чином, СП-11 "Козирний піпл" посіли І місце, на ІІ-му опинилися «Невгамовні Фрейди» з групи СП-12, а замкнули чільну трійцю «Черпачки» із групи (ДІ-11)!

Окрім загальнокомандних досягнень, члени журі традиційно визначили ще й найбільш яскравих акторів. Приз за найкращу чоловічу роль було присуджено Горілому Івану, а за найкращу жіночу – Каті Бобровник.

Я звичайно була здивована коли дізналась що команда «Невгамовні Фрейди» посіла ІІ місце. Це звичайно дуже і дуже добре адже це команда моєї групи. Хочу сказати що вони молодці адже підготували номер за досить короткий час і отримали непоганий результат, а це означає що є потенціал. Отже, побажаємо їм і всім іншим хто не переміг: «працювати, працювати і в праці сконати» (Леся Українка).
Попереду загально університетський конкурс, на якому честь нашого факультету будуть захищати кращі з кращих, побажаймо їм успіху, адже є потенціал для зростання, є завзяття та натхнення, а це – найголовніше.

Олефір Яна
Категорія: Новини факультету | Переглядів: 483 | Додав: Oldersvat | Рейтинг: 0.0/0