Nav Menu
02:05
Тиждень українського кіно

9 грудня 2015 року на СК Юність відбувся показ фільму «Незламна». Це другий фільм тижня кіно у Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя.


Сьогодні дивитися кіно про війну особливо складно. Це історія про сильну жінку, українку, про любов і відданість. Цей фільм - все одно що вакцина від страхів. «Війна - це таке життя», - каже десь посередині стрічки персонаж Євгена Циганова, а режисер і вся команда проекту кожну хвилину протягом двох годин доводять це людям по той бік екрану.


Фільм «Незламна» - українсько-російський повнометражний історико-драматичний та біографічний фільм. В основу сюжету покладений життєвий шлях жінки-снайпера, майора Людмили Павличенко, протягом 1937–1957 роках. Творці характеризували свою картину як психологічний біографічний фільм про трагічну долю жінки на війні.


Проект фільму «Незламна» було презентовано на стенді українського кіно 64-го Міжнародного Берлінського кінофестивалю , на фестивалях в Каннах, Торонто та Одесі. Оскарівські комітети України та Росії висловили бажання висунути цю картину претендентом на премію «Оскар». Фільм вийшов у прокат 2 квітня 2015 року. Наступним показом буде фільм 16 грудня 2015 року о 17.00 на СК Юність «Вавилон ХХ» , а 23 грудня 2015 року о 17.00 – «Пропала грамота» Запрошуємо всіх бажаючих. Вхід вільний.

Категорія: Новини звідусіль | Переглядів: 476 | Додав: OlderS | Рейтинг: 0.0/0