Nav Menu
20:47
Тренінгова програма для студентів



Тренінгова програма «Ключові аспекти допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування» була розроблена тренерами та експертами МЦРЛ на основі матеріалів «Інституту гуманітарних послуг» («Institute for Human Services»), США (штат Огайо). У серпні 2014 року було підготовлено команду тренерів за даною тренінговою програмою, які вже провели більше 40 днів тренінгів по регіонам України.

Дана тренінгова програма представляє собою фундаментальні основи для успішної роботи з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, надаючи широкі знання та навички з наступних тем:
Модуль 1 - «Допомога дітям, які пережили травму»
Модуль 2 - «Допомога дітям, які мають порушення прихильності»
Модуль 3 - «Дисципліна: як впоратися із проблемною поведінкою дитини?»

У лютому – квітні 2015 року МЦРЛ із задоволенням презентує тренінгову програму «Ключові аспекти допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування» в Києві! Ми запрошуємо пройти навчання усіх, хто пов’язує своє життя з дітьми-сиротами!

У період презентації програми навчання БЕЗКОШТОВНЕ!

Тривалість навчання.
Тренінгова програма триватиме три дні. Навчання проходитиме з 10:00 до 17:00.

Дати проведення навчання:
11 – 13 лютого – «Ключові аспекти допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування» (Модуль 1, Модуль 2, Модуль 3)
02 – 04 березня – «Ключові аспекти допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування» (Модуль 1, Модуль 2, Модуль 3)
08 – 10 квітня – «Ключові аспекти допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування» (Модуль 1, Модуль 2, Модуль 3)
Ви можете обрати зручні для Вас дати, оскільки даний тренінг ми будемо проводити тричі.

Тренери.
Навчання будуть проводити тренери МЦРЛ, які були підготовлені за цією програмою. За потребою, можна буде отримати резюме тренера.

Сертифікат.
По завершенню тренінгу учасники отримають сертифікат.

Роздатковий матеріал отримає кожен учасник тренінгу.

Місце проведення навчання.
Тренінг проходитиме в офісі МГО «Міжнародний центр розвитку і лідерства» за адресою: м. Київ, вул. Гусовського, 12/7 (10 хв. пішки від метро Печерська), вхід біля ресторану «Августін», зліва від вхідних дверей.

Реєстрація.
Для участі у заході необхідно зареєструватися на нашому веб-сайті та чекати підтвердження реєстрації. При реєстрації необхідно вказати Ваше повне ім’я, організацію/навчальний заклад, емейл та контактний телефон.
Учасники, які не зареєструвалися, не будуть допущенні до навчання!

Контактна особа.
Якщо у Вас виникнуть питання щодо організації тренінгу звертайтеся до програмного директора МЦРЛ за телефоном: 093 722 99 71, Дар’я Бондаренко.

З повагою, команда МЦРЛ
Категорія: Новини звідусіль | Переглядів: 552 | Додав: OlderS | Рейтинг: 0.0/0