Nav Menu
01:53
Увага! Жартівники =)
Звичайно, можна було б і посміхнутися, але, мені здається, що групі ПП-22 у п'ятницю 4 березня було не до сміху. Ця група у повному складі (!!!) стала жертвою розіграшу із використанням новітніх комунікаційних технологій. По-простому – молільника =)

Якійсь жартівник, напевно знаючи про відповідальність одного зі студентів групи, надіслав СМС в якому було сказано: «… першої пари у вас завтра не буде. Передзвони усім і повідом». Мало того, ще й підпис був – Зінченко Тетяна Василівна! Який же нормальний студент не захоче повірити у таке щастя? П’ятниця, перша пара! А тут є привід і можливість поспати зайву годинку чи зібрати речі для поїздки додому, а може і взагалі «пограти» до рідних пенатів (підкреслюю – не «В», а «До» тому, що пенати – це боги-охоронці та покровителі дому).

Як виявилося – це був злий розіграш. Ніхто ніяких пар групі не знімав, викладач – жива і здорова, прийшла на заняття згідно розкладу… а групи нема! Довелося вже справжнім співробітникам деканату видзвонювати студентів, питати в чому справа, запрошувати на заняття… До дев’ятої всі посходились, але ж пара втрачена і її доведеться відпрацьовувати =(

Шановні, якщо Ви не хочете опинитись на місці бідолашної групи ПП-22 – будьте уважні та пильні. Слідкуйте за розкладом на нашому сайті та біля деканату. Ну, а якщо вже таке трапиться і Вам прийде СМС подібного змісту – не соромтесь, зателефонуйте куратору, заступникам декана, викладачеві чи врешті-решт напишіть на нашому форумі чи в чаті і встановіть достовірність інформації.

Щодо розкладу на наступний тиждень, то його вже можна переглянути на нашому сайті. Так, там можуть бути зміни і доповнення, але навряд Вас про це будуть повідомляти через СМС =) Гарних Вам вихідних.

З повагою до кожного, адміністрація студентського сайту факультету психології та соціальної роботи
Переглядів: 545 | Додав: Oldersvat | Рейтинг: 0.0/0