Nav Menu
14:47
Відбулася благодійна Імпреза!
23 листопада у актовій залі нового корпусу нашого університету зібрала всіх небайдужих, залюблених у свою справу людей благодійна Імпреза. Це свято – обличчя факультету психології та соціальної роботи. Взявши свій початок у 1999р. Імпреза й до сьогодні об’єднує навколо себе студентів та викладачів ставши гарною традицією!

«Бути студентом класно» одноголосно говорять всі викладачі. Це чарівне слово асоціюється у кожного з кращими роками життя. «Студент – це стан душі, це найкращі мрії, це путівка у самостійне життя, це - звісно, кохання, це – оптимізм, це –  велика любов до життя» говорить з ностальгійною посмішкою декан факультету психології та соціальної роботи Конончук Антоніна Іванівна, яка виступила з вітальним словом.

Цьогорічна Імпреза відрізняється від попередньої тим, що вона об’єднала не тільки студентів нашого факультету та університету, а й студентів інших вищих навчальних закладів міста Ніжина. Зокрема, зірвали бурхливі оплески ансамбль «Ніжин» училища культури ім. М. Заньковецької зі своїм аджарським танцем та Аліна Жоголко – студентка Ніжинського аграрного інституту.

Не залишилися в тіні і студенти факультету психології та соціальної роботи. Особливо на висоті були учасники танцювальної студії «Бурлеск», які щойно приїхали з Харкова бронзовими призерами танцювального фестивалю ART-BOMB 2011. Тішили піснями золоті голоси факультету – К.Макарова, Я.Желіба. Звісно, ні для кого не секрет, що на «соц-гумі» мало хлопців, але всі вони у нас талановиті! Я думаю, фурор (особливо у дівчат) викликала пісня у виконанні А.Клименка, Д.Конончука, В.Требуха і Р.Петруши «Три мушкетери».

Студенти нашого факультету – це різноманітні і талановиті люди і Благодійна Імпреза тому підтвердження. Не залишила нікого байдужим та викликала романтичні почуття авторська поезія у виконанні О.Сурмило, В.Сурмило та І.Куксенко «Дві сполуки». Яскравим був виступ команди КВК І курсу. Як завжди було весело та цікаво. Не гіршою була імпровізація за мотивами творів Шекспіра «Соцпрацівник - дома» за участю А.Бобро та Г. Пуховець. Завершилось дійство на піднесеній та оптимістичній ноті. Кожен, я вважаю, поніс цей настрій додому, у гуртожиток=), у колектив. «Тут було класно та здорово»

Студенка ІІ курсу факультету психології та соціальної роботи

Шпитяк Дарина


Категорія: Новини факультету | Переглядів: 652 | Додав: Oldersvat | Рейтинг: 5.0/1