Nav Menu
00:18
Відбулись змагання з волейболу

10 та 11 листопада в Ніжинському університеті проводилась спартакіада першокурсників по волейболу. Наші жіноча та чоловіча команди у напруженій боротьбі вибороли почесні треті місця!

Вітаємо вас, наші спортсмени з призовими місцями та бажаємо подальших успіхів на спортивній ниві!

За команду дівчат грали: Петрик Марьяна, Яременко Інна Романенко Марина, Сокоринська Маша, Макулова Наташа, Марина Ворона та Тимошенко Валерiя.

У першому матчі турніру наші красуні поступилися із рахунком 1-2 збірній команді факультету іноземних мов. Проте, врахувавши помилки, вже у наступній грі із тим самим рахунком здолали дівчат фізико-математичного факультету, що у підсумку і принесло їм бронзові нагороди змагань!

За команду хлопців грали: Ващенко Олександр, Полегенько Ярослав, Авраменко Анатолій, Машковець Сергій, Котляр Віктор та Матюха Євгеній.

На відміну від дівчат, наші хлопці у першому матчі турніру впевнено обіграли збірну факультету іноземних мов з рахунком 2-0, а от у другому – поступилися фіз-мату із тим самим рахунком. У підсумку – те ж саме третє місце.

Фотозвіт про участь наших дівчат і хлопців у змаганнях можна подивитись ТУТ. Як і завжди, дякуємо за чудові фото Яні Луніній.
Категорія: Новини факультету | Переглядів: 455 | Додав: OlderS | Рейтинг: 0.0/0