Nav Menu
09:07
Визначились із фаворитами
Цього тижня, у четвер, відбувся другий тур Чемпіонату університету з гри «Що? Де? Коли?». Участь в інтелектуальних змаганнях знову взяли дев’ять команд. Проте, замість команди наших першокурсників «S.W.A.T.» (які, за інформацією із надійних джерел, цього дня знайомились із традиціями української культури та побуту в музеї під відкритим небом «Пирогово») до учасників додалася команда Кукурузка (історико-юридичний ф-т). У зв’язку із цим нагадуємо, що у залік команд ідуть результати п’яти (із семи) кращих турів. Тому, по-перше, нічого страшного для команди «S.W.A.T.» не сталося, а по-друге, ви ще можете приєднатись до дружної когорти ерудованих, кмітливих та дуже веселих людей! Для цього достатньо зібрати команду із шести осіб, знайти викладача кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи (ауд. 207-А нового корпусу) Олега Васильовича Лісовця і дізнатися про дату, час та місце проведення наступного етапу. Ну і звичайно ж не забути туди завітати =).

Повертаючись до результатів другого ігрового дня варто відзначити, що, як і попереднього разу, запекла боротьба точилася до останнього питання. Команда «Рюрики» (історико-юридичний ф-т) забезпечила собі комфортний відрив у перших двох турах і здавалося б вже нічого їм не може завадити здобути другу поспіль перемогу. Проте, «не так сталося як гадалося»: їм вдалося дати вірні відповіді лише на чотири (із 12) запитання третього туру і цим ледве не скористалися два інші фаворити турніру – «Козацька рада» (ф-т психології та соц.роботи) та «Стерляді» (ф-т психології та соц.роботи та природничий ф-т). Вони обидві дали сім правильних відповідей в останньому турі і лише значний відрив команди «Рюрики» після перших двох турів дозволив їм зберегти загальне лідерство, а, отже, і перемогу.

Що ж, враховуючи значну перевагу згаданої вище трійці на перших двох етапах Чемпіонату, можемо припустити, що саме між ними буде точитися боротьба за призові місця у цьогорічному Чемпіонаті університету з гри «Що? Де? Коли?».



Категорія: Новини факультету | Переглядів: 479 | Додав: Oldersvat | Рейтинг: 0.0/0