Nav Menu
21:04
Всесвітній день психічного здоров′я

У понеділок, 13 жовтня факультет психології та соціальної роботи , а саме викладачі та співробітники кафедр загальної психології, загальної та практичної психології , а також студенти, святкували Всесвітній день психічного здоров′я, обравши незвичний напрям – Психологічний арт-пікнік під назвою «Спалах смислу» або «Життя за межами буденності».

Це свято відмічається щорічно в світі з 1992 року. Введене за ініціативи Всесвітньої федерації психічного здоров′я за підтримки Всесвітньої федерації охорони здоров′я. Входить до переліку всесвітніх і міжнародних днів , які відзначає ООН.

Серед щоденних стресів, навантажень, потоку інформації, багатьом не під силу впоратися з такою динамікою світу. Всесвітній день психічного здоров′я закликає звернути увагу на свій стан, проаналізувати свої проблеми, знайти вирішення, а краще за все відпочити від турбот , знайти усамітнене місце і розслабитися, дати можливість відпустити на волю потік свідомості.

Не відходять від такої традиції і викладачі кафедр загальної психології, загальної та практичної психології факультету психології та соціальної роботи. Вже вкотре відмічають це свято цікаво, незвичайно, по – родинному – тепло. Творчість і креативність у цього дружнього колективу , немає меж. На кожному кроці спостерігався професійний підхід до тематики святкування. Цей день став по-справжньому днем єднання, викликав інтерес до проблем , що обговорюються ; ініціював солідарність і підтримку , розвинув нові взаємовідносини між присутніми. Фотозвіт про подію можна переглянути ТУТ

Категорія: Новини факультету | Переглядів: 429 | Додав: OlderS | Рейтинг: 0.0/0