Nav Menu
20:40
Засідання волонтерського сектору студради

Волонтерський сектор студради - це унікальний саме для нашого факультету напрям діяльності органів студентського самоврядування. Його створення та діяльність зумовлені самою специфікою професій, якими оволодівають студенти факультету психології та соціальної роботи. Гарно організований волонтерський рух - це найкращий спосіб познайомитися зі своєю майбутньою професійною діяльністю і, що найважливіше, зробити це не за допомогою підручників, а у безпосередній роботі. Та не все одразу - починаємо ми зі знайомих форм роботи - театралізованих дійств.

Отже, 3 грудня (до Міжнародного дня інвалідів) волонтерський сектор студради факультету психології та соціальної роботи НДУ ім. М.Гоголя за підтримки та сприяння Політичної партії "Об'єднання "Самопоміч" проводитиме акцію у Центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

Ми не лише прийдемо із подарунками, яких так потребують вихованці закладу, а й покажемо їм виставу "Маленький принц" (А. де Сент-Екзюпері).

То ж, якщо маєте бажання долучитися до доброї справи - пишіть тут або мені особисто.

Висловити свої думки з приводу заходу, виявити бажання взяти у ньому участь можна у СПЕЦІАЛЬНІЙ ТЕМІ в групі нашого факультету у соціальній мережі Вконтакті.

Категорія: Новини факультету | Переглядів: 514 | Додав: OlderS | Рейтинг: 0.0/0