Nav Menu
08:26
Беріть участь!
Шановні студенти, звертаємо Вашу увагу на те, що протягом цього та настпуного тижня (із 31 січня по 11 лютого) на факультеті психології та соціальної роботи пройдуть предметні олімпіади з психології, соціальної педагогіки та дошкільної освіти.

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у цих заходах! Окрім власне можливості порівняти свої знання зі знаннями інших у чесній інтелектуальній боротьбі, Ви також (цілком безкоштовно, тобто на шару, тобто задарма) можете отримати додаткові бали по предметах, які вивчаєте зараз!

Рівень завдань не лише забезпечує можливість отримати об'єктивну оцінку своїх психологічних, соціально-педагогічних або "дошкільних" (беру в лапки, бо термін не дуже відображає зміст, сподіваюсь, що всі розуміють про що йдеться) знань, а й дозволяє брати участь в олімпіаді студентам ВСІХ курсів (від 1-го до 5-го).

Зрозуміло, що шансів на перемогу більше у старшокурсників, але ж олімпійський девіз "Головне не перемога, а участь!" в даному випадку підкріплює ще й можливість (повтор важливої інформації) заробити у свою копілку додаткові бали за сам факт участі.

Можна писати ще багато що про цю непересічну подію, але головну суть вже викладено. Тепер - чекаємо на Вас! Слідкуйте за розкладом. На скільки мені відомо, то олімпіада з психології вже цього тижня!

Переглядів: 499 | Додав: Oldersvat | Рейтинг: 0.0/0