Nav Menu
1 2 3 4 5 6 »
Наші студенти – найкращі!!!
Опубликовал Oldersvat 01.12.2020 в 12:15 Новини факультету
Це довела на Міжнародному конкурсі студентка 4 курсу спеціальності «соціальна робота» Алеся Шейко разом її науковим керівником канд. пед. наук, доцентом кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи Володченко Жанною Михайлівною Zhanna Kondratieva. Ще влітку було отримано запрошення до участі від громадської організації «Inclusive Space. Ukraine Community» (Україна, Чернівці) та нек ... Читати далі »
Читати далі
Запрошуємо до вивчення англійської мови у мовному центрі університету.
Опубликовал Oldersvat 01.12.2020 в 11:49 Новини факультету
Шановні студенти! Запрошуємо Вас до вивчення англійської мови у мовному центрі університету. На сайті університету найближчим часом виставлять оголошення про демонстраційні заняття щодо підготовки до ЄВІ (додається). Працювати будемо через мовний центр університету. Обсяг навчання - 90 годин. Формат навчання - дистанційний. Вартість - 500 грн. за весь курс навчання. Регулярний процес розпочнеть ... Читати далі »
Читати далі
Першокурсники факультету
Опубликовал Oldersvat 13.10.2020 в 11:12 Новини факультету
Факультет психології та соціальної роботи
Читати далі
Запрошуємо на навчання!
Опубликовал Oldersvat 07.08.2020 в 07:55 Новини факультету
Шановні абітурієнти! Запрошуємо на навчання до Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя на факультет психології та соціальної роботи за спеціальностями "Дошкільна освіта", "Початкова освіта", "Освітні, педагогічні науки", "Cоціальна робота", Менеджмент","Психологія"!
Читати далі
Оголошується реєстрація вступників до магістратури на спеціальності "Cоціальна робота", "Психологія", "Менеджмент"
Опубликовал Oldersvat 22.05.2020 в 10:39 Новини факультету
До уваги вступників до магістратури на спеціальності факультету психології та соціальної роботи! З 12 травня розпочинається (до 05 червня) процедура реєстрації для складання Єдиного вступного випробування з іноземної мови (для спеціальностей 231 Cоціальна робота, 053 Психологія, 073 Менеджмент). Для спеціальностей - 011 Освіта, педагогіка, 012 Дошкільна освіта, 013 Початкова освіта іноземна мова ... Читати далі »
Читати далі
Форум сімейних цінностей
Опубликовал Oldersvat 15.05.2020 в 07:46 Новини факультету
Запрошуємо взяти участь у Форумі сімейних цінностей!
Читати далі
ІV Міжнародна науково-практична конференція для молодих науковців «Науковий вимір соціально-педагогічних проблем сьогодення»
Опубликовал Oldersvat 07.05.2020 в 11:22 Новини факультету

В Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя відбулася ІV Міжнародна науково-практична конференція для молодих науковців «Науковий вимір соціально-педагогічних проблем сьогодення», організована кафедрою соціальної педагогіки і соціальної роботи і приурочена до 200-річчя відкриття Ніжинської гімназії вищих наук. зв’язку зі встановленням на всій території ... Читати далі »

Читати далі
Технології дистанційного навчання
Опубликовал Oldersvat 04.05.2020 в 11:10 Новини факультету
Кафедра загальної та практичної психології НДУ імені Миколи Гоголя активно та творчо застосовує різні технології дистанційного навчання студентів. Записуємо лекції на YouTube, ведемо телеграм-канали, освоюємо платформу Stepik, використовуємо Moodle, спілкуємося із студентами через вайбер та спеціально створені групі у Facebook! Все для якісної освіти та професійного зростання
Читати далі
Удосконалюємо свої навички працювати дистанційно!
Опубликовал Oldersvat 01.05.2020 в 10:00 Новини факультету
Проводимо заняття, формуємо професійні компетентності студентів, вчимося адаптовуватися до нових умов. Це допомагає студентам бути реально включеними в процес навчання, зберігати соціальну активність і підтримує баланс знати і любити, навіть дистанційно! Викладачі та студенти кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи плідно працюють, використовуючи дистанційні технології. Відбулася ві ... Читати далі »
Читати далі
Організація дистанційної освіти на факультеті психології та соціальної роботи
Опубликовал Oldersvat 24.04.2020 в 09:15 Новини факультету
В умовах відділеної роботи організація навчального процесу на факультеті психології та соціальної роботи відбувається у відповідності із положенням про дистанційну освіту, положенням про умови і порядок надання освітніх послуг із використанням інформаційно-комунікаційних технологій навчання. Віртуальне освітнє середовище факультету складається із освітнього електронного середовища Уніком, сторінк ... Читати далі »
Читати далі
THE LEGO Foundation «Навчання через гру»
Опубликовал Oldersvat 02.03.2020 в 13:57 Новини факультету
20 лютого 2020 року на базі кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту було проведено тренінг THE LEGO Foundation «Навчання через гру» для викладачів університету. Разом з тренеркою Оксаною Левандовською учасники навчались застосовувати ресурс LEGO в НУШ: складати хмари слів, виробляти правила класу, пізнавати етапи ранкових зустрічей, проєктувати, досліджувати.
Читати далі
Конференція студентської ради університету
Опубликовал Oldersvat 02.03.2020 в 13:53 Новини звідусіль
24 лютого 2020 року відбулася конференція студентської ради університету.Повноваження головуючого конференції було покладено на Костянтина Дмитренка, а секретарем було затверджено Руслану Шмагіну. Після офіційного затвердження порядку денного першим питанням до обговорення було визначено обрання голови Студентської ради університету. За результатами підрахунку голосів, новим головою студентського ... Читати далі »
Читати далі
Першість університету з шахів і шашок.
Опубликовал Oldersvat 25.02.2020 в 15:48 Новини факультету
11-13 лютого проходила першість університету з шахів і шашок. Переможці змагань (шахи) серед чоловіків: Хабаров Ігор (іст.-юрид.) Коськин Денис (філолог., перекл. та журн.) Романцов Даніїл (псих. та соц. роб.) Переможці змагань (шахи) серед дівчат: Жура Тетяна (іноз. мови) Карпенко Ліза (псих. та соц. роб.) Петрушко Валерія (філолог., перекл. та журн.) Командний залік (шахи): Історико-юридичний ... Читати далі »
Читати далі
Конкурс науковців НДУ імені М. Гоголя – 2019.
Опубликовал Oldersvat 25.02.2020 в 15:43 Новини факультету
30 січня, на засіданні Вченої Ради університету, були підведені підсумки щорічного конкурсу “Краща кафедра року” та “Кращий науковець року”. У конкурсі взяли участь усі кафедри університету, причому змагання відбувалися по двох категоріях – серед кафедр гуманітарних наук та природничого напрямку. Серед кафедр гуманітарного напрямку місця розподілились наступним чином: перше місце зайняла кафедра с ... Читати далі »
Читати далі
Перший волонтерський форум молоді м. Ніжина та Ніжинського району 5 грудня скликав волонтерів і волонтерок на молодіжне зібрання в НДУ ім. М. Гоголя!
Опубликовал Oldersvat 31.12.2019 в 09:53 Новини факультету
На запрошення оргкомітету кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи учні кожної школи міста та району, міського та обласного ліцею, студенти коледжу культури та мистецтв ім. Заньковецької, медичного коледжу, Ніжинського агротехнічного інституту НУБіП України, Ніжинського агротехнічного коледжу, студенти спеціальності «соціальна робота» та інших спеціальностей університету відгукнулися на п ... Читати далі »
Читати далі
Студенти факультету - переможці ЧЕТВЕРТОГО ЕТАПУ IХ Чемпіонату Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя з гри "Що? Де? Коли?
Опубликовал Oldersvat 31.12.2019 в 09:51
Результати ЧЕТВЕРТОГО ЕТАПУ IХ Чемпіонату Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя з гри "Що? Де? Коли?", який відбувся 03.12.2019 року: 1 місце - команда факультету психології та соціальної роботи "Скритий Пул"! 2 місце - команда природничо-географічного факультету "Інфанта". 3 місце - команда факультету іноземних мов "Труднощі перекладу", У загальному заліку лідирує команда "С ... Читати далі »
Читати далі
День відкритих дверей
Опубликовал Oldersvat 31.12.2019 в 09:48 Новини факультету
7 грудня у Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя пройшов день відкритих дверей. До навчального закладу завітали абітурієнти та батьки для того, щоб отримати вичерпну інформацію про характеристики спеціальностей та особливості вступної кампанії 2020. Серед відвідувачів були як випускники шкіл, так і молодші школярі, які вже зараз цікавляться майбутньою професією. Зі сцени усіх гос ... Читати далі »
Читати далі
Битва корпусів Ніжинського вишу
Опубликовал Oldersvat 31.12.2019 в 09:47 Новини факультету
Студенти люблять гумор, жарти та сміх. І це факт. На підтвердження цього вчора, 20 листопада, в актовій залі нового корпусу був аншлаг. Усі охочі прийшли подивитися на битву між новим та старим корпусами. Такий експеримент вирішили влаштувати організатори свята – соціально-гуманітарний відділ університету. Адже раніше в грі «Нумо, першокурснику» брали участь 7 команд від кожного факультету. Цього ... Читати далі »
Читати далі
Візит консула Грецької республіки
Опубликовал Oldersvat 31.12.2019 в 09:45 Новини факультету
Тепер студенти та викладачі зможуть вивчати грецькц мову! На факультеті іноземних мов 8 листопада відбулась зустріч з консулом Грецької республіки Александросом Будурісом з нагоди відкриття курсів грецької мови, які плануються на базі Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя. Зацікавлених виявилося чимало, адже на зустріч завітали студенти не лише факультету іноземних мов, а й істо ... Читати далі »
Читати далі
Вручення погонів молодшого лейтенанта випускникам кафедри військової підготовки
Опубликовал Oldersvat 31.12.2019 в 09:41 Новини факультету
Вже шостий рік поспіль восени в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя проходить вручення погонів молодшого лейтенанта з числа випускників Кафедри військової підготовки, які пройшли навчання за програмою підготовки офіцерів запасу. Підготовка офіцерів запасу з числа студентів Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя розпочалася у 2012 році на базі кафедри військової ... Читати далі »
Читати далі
Знайомство із мистецтвом
Опубликовал Oldersvat 31.12.2019 в 09:39 Новини факультету
Мистецтво - невичерпне джерело творчості для дошкілля: викладачів, випускників, студентів, магістрантів НДУ імені Миколи Гоголя
Читати далі
Ніжинські психологи відвідали Десну
Опубликовал Oldersvat 31.12.2019 в 09:37 Новини факультету
13 листопада 2019 року в смт Десна відбувся навчальний семінар-практикум "Особистість у сучасному суспільстві. Формування стресостійкості". Семінар був проведений кафедрою загальної та практичної психології НДУ імені Миколи Гоголя в смт Десна на запрошення опорного закладу "Деснянський навчально-виховний комплекс "гімназія – загальноосвітня школа І ступеня" Деснянської селищної ради та його дирек ... Читати далі »
Читати далі
Урочиста зустріч із студентами-іноземцями
Опубликовал Oldersvat 31.12.2019 в 09:36 Новини факультету
Відтепер на спеціальності #психологія вНіжині будуть навчатися студенти з Китаю. Вже відбулася перша зустріч на факультеті психології та соціальної роботи.
Читати далі
Кращим студентам НДУ імені Миколи Гоголя вручили стипендії фонду «Україна»
Опубликовал Oldersvat 31.12.2019 в 09:32 Новини факультету
іжинський виш відвідав Гайдуцький Павло Іванович, Академік Національної академії аграрних наук України, доктор економічних наук, професор та нагородив іменними стипендіями від Фонду “Україна” найуспішніших студентів Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, які відзначилися своїми досягненнями в навчанні, науці та громадській діяльності. Ректор вишу Олександ Самойленко подякував фон ... Читати далі »
Читати далі
Посвята у першокурсники
Опубликовал Oldersvat 31.12.2019 в 09:29 Новини факультету
30 жовтня першокурсники факультету психології та соціальної роботи НДУ ім. М. Гоголя організували свято «Нумо, першокурсник 2019». Гумор у поєднанні з неординарністю та винахідливістю демонстрували чотири команди: “Психологині+1”, “Сільські богині”, “Гном і 7 Білосніжок” та “Шалений рій дівчат”. Оцінювали старання команд справедливе журі на чолі з деканом факультету Олексієм Тимошенко. До складу ж ... Читати далі »
Читати далі
Активний студентський відпочинок
Опубликовал Oldersvat 31.12.2019 в 09:25 Новини факультету
Чудовий теплий сонячний день подарував морррреееее позитиву, емоцій, посмішок на виставці хризантем "Сузір'я":))))), яку відвідали студенти спеціальності "Початкова освіта".
Читати далі
Екскурсія до міста Чернігова зі студентами спеціальності "Початкова освіта".
Опубликовал Oldersvat 31.12.2019 в 09:22 Новини факультету
Екскурсія до міста Чернігова зі студентами спеціальності "Початкова освіта".
Читати далі
II Всеукраїнська науково-практичної інтернет-конференція«Початкова освіта: історія, проблеми, перспективи»
Опубликовал Oldersvat 31.12.2019 в 09:18 Новини факультету
01 жовтня 2019 року на базі кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту НДУ імені Миколи Гоголя в рамках II Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції«Початкова освіта: історія, проблеми, перспективи» відбулосязасідання круглого столу «Інновації в початковій школі: теорія і практика», яке зібрало студентів-бакалаврів, магістрів спеціальності «початкова освіта» та в ... Читати далі »
Читати далі
Магістрантка Ніжинського вишу перемогла у Міжнародному конкурсі
Опубликовал Oldersvat 31.12.2019 в 09:11 Новини факультету
Акопян Каріна – студентка I курсу магістратури факультету психології та соціальної роботи НДУ імені Миколи Гоголя, посіла III місце у ХVІ Міжнародному конкурсі творчих робіт школярів, вчителів, студентів, аспірантів «Уроки війни та Голокосту – уроки толерантності», який проходив у місті Дніпро 26- 28 вересня. Серед організаторів конкурсу - Український інститут вивчення Голокосту «Ткума» і Музе ... Читати далі »
Читати далі
Навчання триває....
Опубликовал Oldersvat 03.10.2019 в 08:22 Новини факультету
Студенти-першокурсники спеціальностей "Дошкільна освіта", "Початкова освіта", "Cоціальна робота" та "Психологія".
Читати далі
Вітаємо збірну команду факультету із перемогою у змаганнях із міні-футболу!
Опубликовал Oldersvat 15.04.2019 в 17:16 Новини факультету
У міжфакультетській спартакіаді із міні-футболу збірна команда факультету із міні-футболу (дівчата) отримала перемогу!!!!!!!!!!
Читати далі
Поїздка до Чернігова
Опубликовал Oldersvat 15.04.2019 в 17:11 Новини факультету
4 квітня студенти і магістранти спеціальностей «соціальна робота», «соціальна педагогіка; практична психологія», «психологія», «соціальна педагогіка» разом з викладачами кафедри Конончук А. І., Зінченко Т. В., Бондаренко Г. Г. Провели виіздні лабораторні заняття з предметів «Спеціалізовані служби соціальної сфери», «Технології соціальної роботи у зарубіжних країнах», «Методи соціальної роботи», « ... Читати далі »
Читати далі
Сучасне лабораторне заняття
Опубликовал Oldersvat 15.04.2019 в 17:08 Новини факультету
2 квітня зі студентами 4 курсу спеціальності «соціальна педагогіка» провели лабораторне заняття з дисципліни «спеціалізовані служби у соціальній сфері» у Ніжинському Центрі соціально-психологічної реабілітації, де познайомилися з діяльністю закладу, напрямами діяльності і провели час з дошкільнятами, виготовиляючи аплікації до Великодня! Дякуємо за теплий прийом директору Маріетті Ігорівні Слюса ... Читати далі »
Читати далі
Міжфакультетська спартакіада із Міні-футболу
Опубликовал Oldersvat 01.04.2019 в 11:41
З 02 квітня 2019 року в спортивній залі нового корпусу о 16.00 розпочинається спартакіада із Міні-футболу. Бажаємо збірним командам факультету перемоги!
Читати далі
Вітаємо із успішним захистом докторської дисертації!
Опубликовал Oldersvat 01.04.2019 в 11:37 Новини факультету
Вітаємо Лісовця Олега Васильовича, доцента кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи, із успішним захистом докторської дисертації! Бажаємо подальших досягнень, плідної наукової діяльності та наснаги у професійному зростанні!
Читати далі
Шукаючи щастя іншому....
Опубликовал Oldersvat 01.04.2019 в 11:32 Новини факультету
Кожного року 21 березня відзначається Всесвітній день людей з синдромом Дауна. Двадцять перший день третього місяця був обраний, щоб показати, що синдром Дауна пов'язаний з наявністю в клітинах людини 3-ї хромосоми в 21-ій парі. Як і у всьому світі, у рамках Всесвітнього дня людей з синдромом Дауна, в Україні буде проходити щорічна масова акція - флешмоб «LOTS OF SOCKS». Суть акції полягає в тому, ... Читати далі »
Читати далі
День відкритих дверей в НДУ 2019
Опубликовал Oldersvat 01.04.2019 в 11:26 Новини факультету
17 березня в актовій залі нового корпусу було досить людно. Це і не дивно, адже абітурієнти з різних областей з'їхалися до НДУ ім. Миколи Гоголя на «День відкритих дверей». Ректор університету Олександр Самойленко привітав усіх присутніх та розповів майбутнім студентам про історію нашого університету. Він також наголосив на тому, що потрібно виважено підійти до обрання своєї майбутньої спеціальнос ... Читати далі »
Читати далі
Вітаємо збірні команди факультету із "сріблом" з баскетболу
Опубликовал Oldersvat 01.04.2019 в 11:24
З 12 по 19 березня 2019 р. у спортивній залі Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя проходив міжфакультетський турнір з баскетболу. Фінальна гра відбулась 19 березня і маємо такі результати: (Серед чоловічих команд): 1 місце - (факультет іноземних мов); 2 місце – (факультет психології та соціальної роботи); 3 місце – (природничо-географічний факультет). Серед жіночих команд ... Читати далі »
Читати далі
У Ніжині знімали сюжет про Гоголя
Опубликовал Oldersvat 01.04.2019 в 10:41 Новини звідусіль
Останнім часом до Ніжина зачастили з візитами знімальні групи телевізійних каналів. І це не дивно, адже місто має цікаву історію і виховало багато видатних діячів відомих на весь світ. Одним з таких є Микола Васильович Гоголь. Цього року в Україні відзначають 210-ту річницю з дня народження відомого письменника. Саме з цієї нагоди, 19 березня до Ніжина завітали журналісти телеканалу Суcпільного ... Читати далі »
Читати далі
Розвиток молодіжного середовища Ніжинської громади
Опубликовал Oldersvat 01.04.2019 в 10:36 Новини факультету
15 березня 2019 р. до Ніжина завітали представники ЗМІ Чернігівщини у рамках прес-туру регіонального відділення Асоціації міст України на тему: «Розвиток молодіжного середовища Ніжинської громади». Ціллю візиту стало ознайомлення з розвитком молодіжного середовища та кращими практиками з надання соціальних послуг на території Ніжинської громади.-тур «Розвиток молодіжного середовища Ніжинської гром ... Читати далі »
Читати далі
Назустріч майбутньому!
Опубликовал Oldersvat 01.04.2019 в 10:30 Новини звідусіль
На території Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя з'явилось "сонячне дерево". Ця сучасна архітектурно-паркова композиція з сонячними панелями та ліхтарями буде не тільки прикрашати територію вишуу, але й освітлювати площу біля нового корпусу університету та дозволить заряджати гаджети студентів і працівників навчального закладу. Проект реалізований завдяки зусилллям народного ... Читати далі »
Читати далі
Кубор декана з волейболу
Опубликовал Oldersvat 29.03.2019 в 14:04 Новини факультету
Традиційно в Ніжинському державному університеті проходять спортивні заходи, де студенти можуть проявити свою спритність, витривалість та волю до перемоги. Сьогодні, 5 березня було розпочато нову традицію - факультетський турнір із волейболу. На турнірі були присутні поважні гості та співорганізатори: директор міського центру фізичного здоров'я "Спорт для всіх" Ніжинської міської ради - Сергій П ... Читати далі »
Читати далі
Свято гумору!
Опубликовал Oldersvat 29.03.2019 в 14:01 Новини факультету
Вітаємо збірну команду "6+1" з ІV місцем, зайнятим у КВН!!!
Читати далі
Заходи до Дня закоханих
Опубликовал Oldersvat 29.03.2019 в 13:59 Новини факультету
14 лютого День всіх закоханих - свято, що відзначається в багатьох країнах світу, це свято не обійшло стороною і м. Ніжин. Студентами групи СРск-21 Колошиною Альоною та Ніколаєнко Анастасією була проведена дискотека з веселими конкурсами в Комунальному закладі "Обласний соціальний гуртожиток для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування" Чернігівської області. Вихованці з задоволен ... Читати далі »
Читати далі
Переможець обласного конкурсу "Кращий студент Чернігівщини-2018" навчається на факультеті психології та соціальної роботи
Опубликовал Oldersvat 29.03.2019 в 13:55 Новини факультету
Вітаємо Бутенко Світлану, студентку II курсу спеціальності "Початкова освіта" із перемогою у конкурсі "Кращий студент Чернігівщини-2018" у номінації "Кращий студент-громадський діяч". Бажаємо подальших успіхів та перемог!
Читати далі
Студенти факультету взяли участь у створенні Молодіжної Ради
Опубликовал Oldersvat 29.03.2019 в 13:52 Новини факультету
Одноголосним “за” (22 голоси) сесія міськради проголосувала за створення Молодіжної Ради – консультативного дорадчого органу при Ніжинській міськраді. Молодіжна рада братиме участь у розробці проектів рішень НМР та її виконавчого комітету, готуватиме інформаційні й аналітичні матеріали, вестиме моніторинг виконання міських програм, що стосуються молодіжної політики, відстоюватиме молодіжні інтере ... Читати далі »
Читати далі
Науково-методичний семінар «Профорієнтація молоді-майбутнє суспільства» в місті Ніжині
Опубликовал Oldersvat 29.03.2019 в 13:48 Новини факультету
22 лютого 2019 року в рамках співпраці Управління освіти Ніжинської міської ради та факультету практичної психології та соціальної роботи Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя в ЗОШ І-ІІІ ступенів №15, міською методичною службою спільно з кафедрою загальної та практичної психологією для фахівців психологічної служби закладів освіти міста, вчителів, учнів 10-11 класів проведено н ... Читати далі »
Читати далі
Викладачі зі студентами змагалися в інтелектуальних видах спорту
Опубликовал Oldersvat 25.03.2019 в 13:49 Новини факультету
Традиційний, вже XVII чемпіонат факультету психології та соціальної роботи з інтелектуальних видів спорту відбувся 19 лютого 2019 року в НДУ ім. М. Гоголя. Засновник, ініціатор та незмінний ведучий гри – доцент кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи Олег Лісовець. Згідно анонсу це була експериментально-традиційна грандіозна «інтелектуальна битва» студентів, магістрантів, аспірантів, ... Читати далі »
Читати далі
Виставка-конкурс "Найкраща валентинка"
Опубликовал Oldersvat 11.03.2019 в 10:37 Новини факультету
До Дня закоханих студрадою факультету психології та соціальної роботи була організована виставка-конкурс "Найкраща валентинка". Студенти всіх груп взяли активну участь у заході, презентували свої роботи, зроблені власноруч. "Валентинки" вражають своєю різноманітністю, яскравістю та креативністю. А перемогла у конкурсі на найкращу валентинку, зроблену власноруч, перемогла група П-21. Вітаємо!!!!
Читати далі