Nav Menu
23:26
Чернявська Олеся – призер всеукраїнської олімпіади



ЧЕРНЯВСЬКА ОЛЕСЯ – ПРИЗЕР ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «СОЦІАЛЬНА ПЕДАГОГІКА»!


Магістрантка факультету психології та соціальної роботи Чернявська Олеся здобула диплом ІІІ ступеня на Всеукраїнській студентській олімпіаді з соціальної педагогіки, яка проходила в Запорізькому національному університеті. Магістрантка успішно виконала усі завдання, передбачені програмою олімпіади: написання термінологічного диктанту, вирішення проблемних ситуацій, захист відеоролика і наукової роботи на тему «Соціально-педагогічна профілактика залежності від психоактивних речовин серед старшокласників» (науковий керівник: кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи Останіна Ніна Степанівна).

Колектив кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи вітає і дипломантку, і її наукового керівника з успішним результатом, підтвердженням високого рівня підготовки фахівців з соціальної педагогіки та продовженням переможних традицій виступів наших студентів на Олімпіадах та наукових конкурсах.

Слід відмітити і успішний виступ ще однієї представниці нашого вузу – студентки ІІІ курсу групи СП-31 Яцун Лесі. Вона хоча і не здобула призового місця, але набула неоціненного досвіду участі у подібних змаганнях. Сподіваємося, що це буде використано вже у наступному році для нових звершень. Цікавою та актуальною була і тема наукової роботи Яцун Лесі – «Волонтерська діяльність у підтримці учасників АТО» (науковий керівник: кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи Сватенков Олександр Васильович).
Категорія: Новини факультету | Переглядів: 461 | Додав: OlderS | Рейтинг: 0.0/0