Nav Menu
17:28
Четвертий етап першості Університету з гри "Що? Де? Коли?"
Цього разу за перемогу серйозно сперечалися лише дві команди: Рюрики (історико-юридичний ф-т) та Козацька рада (ф-т психології та соц.роботи), які за підсумком 36 питань так і не змогли виявити кращого, рахунок 22:22. Проте, якщо Рюрикам цей результат дозволив укріпити свої позиції лідерів загального заліку, то Козакам не вистачило однієї правильної відповіді аби наздогнати у загальному заліку команду Стерляді (психології та соц.роботи та природничий).

Можливо на цю збірну команду так вплинув початок зими, можливо сесія, що прийшла слідом за найхолоднішою порою року, можливо щось інше сприяло тому, що в останньому турі вони, програючи лише один бал після двох перших турів, відпустили Рюриків і Козаків ще на три і поступилися 4 пункти в підсумку. Проте, навіть такий результат дозволив їм зберегти другу позицію у загальному заліку.

Команду Стерляді ледве не вибили із трійки призерів етапу команда Кукурузка (історико-юридичний ф-т), яка за третю 12-ку питань взяла лише 3 питання і в результаті розділила 3-4 місця.

На дні турнірної таблиці так само спокійно: команда S.W.A.T. (ф-т психології та соц.роботи) продовжує набиратись досвіду і була близькою, щоб залишити останнє місце за підсумками етапу, але поступилася лише 2 правильними відповідями іншому аутсайдеру першості команді Пробірочки (природничий ф-т).

Із підсумками четвертого етапу та загальним заліком Ви можете ознайомитись у нижченаведених таблицях.



Категорія: Новини факультету | Переглядів: 483 | Додав: Oldersvat | Рейтинг: 0.0/0