Nav Menu
20:39
Футбол. Студенти - Викладачі.
12 грудня у спортивному залі нового корпусу НДУ ім. М.Гоголя відбулася традиційна футбольна зустріч між збірними студентів та викладачів факультету психології та соціальної роботи. Останні зустрічі між цими командами неодмінно завершувались перемогою студентської дружини. Тому викладачі виходили на матч із твердим наміром перервати цю сумну серію. Додаткову інтригу матчу надавав той факт, що лідер команди студентів останніх років цього разу грав на протилежній стороні поля – за викладачів.

Перші хвилини матчу змусили нечисленних глядачів пригадати останні матчі між цими командами, коли на полі протягом усього матчу точилася запекла і безкомпромісна боротьба до останньої хвилини. Проте, вже на шостій хвилині матчу, після блискавичного розіграшу кутового і точного удару Олександра Сватенкова, вибачте за тавтологію, в кут воріт, які захищав Віталій Требух, викладачі повели у рахунку. За кілька хвилин другий м’яч у ворота збірної студентів забив Тарас Мовчан і… на цьому опис перипетій матчу можна закінчувати, адже ще у першому таймі м’яч ще тричі опинявся у воротах збірної студентів – 5-0! Такого розгрому не очікував ніхто…

До честі наших хлопців – Скрибченка Кості, Кононенка Олексія, Требуха Віталія, Вергуна Дмитра, Алімова Володимира та Петруши Романа, вони не склали зброї і зі стартовим свистком арбітра матчу Володимира Віталійовича Боровика кинулися у напад. Шалений тиск на ворота, які сьогодні захищав Руслан Новгородський просто мав закінчитись голом… Так і сталося через кілька хвилин після початку другої половини матчу м’яч у ворота викладачів відправив Віталій Требух. Проте, він так і залишився єдиним у воротах Руслана Григоровича.

Викладачі перехопили ініціативу, забрали м’яч до своїх ніг і довели рахунок до цілковитого розгрому: 11-1 у підсумку… Такого спортивні змагання між студентами та викладачами ще не бачили. П’ять м’ячів у ворота студентів відправив Олександр Сватенков, тричі у воротах Віталія Требуха та Кононенка Олексія (який захищав ворота у другому таймі) розписалися Сергій Півень та Тарас Мовчан.

За результатами голосування серед глядачів, кращими гравцями матчу було визнано іменинника Скрибченко Костю (у команді студентів) та Олександра Сватенкова (у команді викладачів).

Сподіваємося, що наступного разу на майданчику точитиметься запекліша боротьба, а на сам захід завітає більше глядачів, адже саме для них, в першу чергу, і проводяться такі свята.


Категорія: Новини факультету | Переглядів: 521 | Додав: Oldersvat | Рейтинг: 5.0/1