Nav Menu
19:26
Інструментарій для сучасного студента


Інтернет-технології сьогодні займають сталі позиції в повсякденності кожної сучасної людини. Робота, хобі, особисте життя - всі сфери тісно пов'язані з інтернетом. Чим би ви не займалися: слухали музику, займалися спортом, організовували свої справи, спілкувалися з близькими - для кожного заняття існує безліч різних веб-сервісів-помічників. Але чи так йдуть справи в сучасній освіті? На жаль, ні: далеко не всі ВНЗ підключені до інтернету, викладачі зазвичай просто начитують лекції, розклад вивішується на величезних плакатах-"простирадлах"... 

Така ситуація зовсім не влаштовувала трьох друзів-студентів Єгора Горєва, Валентина Котельнікова та Олексія Крекотуна, і вони вирішили щось змінити. І не просто в своєму університеті, а в системі освіти загалом. Так з’явилась ідея створити instudies.com - безкоштовний веб-сервіс, який би надавав студентам корисні інструменти для навчання. 

Організований за принципом соціальної мережі, instudies здатний якісно поліпшити процеси комунікації між студентами та зробити навчальний процес простішим й ефективнішим. Інструментарій веб-сервісу дозволяє: 

створювати будь-яку кількість навчальних груп; 
зберігати матеріали, ділитись інформацією та обговорювати нагальні питання; 
фіксувати завдання і терміни їх виконання; 
вести розклад занять і подій з можливістю редагування в реальному часі; 
підтримувати зв'язок з викладачами через електронну скриньку групи. 
Але ідея і амбіції - це добре; втілення ідеї - ось найскладніше. Практично рік знадобився хлопцям, щоб створити першу версію instudies і ще рік, щоб її доопрацювати та відшліфувати. Але зусилля і безсонні ночі того коштували - зараз веб-сервісом успішно користуються тисячі студентів з України, Росії, Молдови та Білорусії. У подальших планах - вихід на міжнародний ринок. 

У instudies вірять у те, що навчання має йти в ногу з часом і приносити користь і задоволення як тим, хто навчається, так і тим, хто навчає. Знання - це велика цінність і сила, основа якісно нового соціуму, вони мають бути доступними для всіх бажаючих, ними варто ділитися, поширювати і надихати. 

Зараз веб-сервіс впевнено розвивається і набирає обертів, з кожною новою версією доповнюючись новими функціями і прагнучи максимально відповідати потребам користувачів та залишаючись безкоштовним. 

Ознайомитись з функціоналом веб-сервісу та зареєструватись можна за посиланням.

За матеріалами сайту http://osvita.ua
Категорія: Новини звідусіль | Переглядів: 356 | Додав: Oldersvat | Рейтинг: 0.0/0