Nav Menu
18:32
ІV етап чемпіонату НДУ з гри "Що? Де? Коли?"
ІV етап чемпіонату НДУ ім. М.Гоголя з гри "Що? Де? Коли?" відбувся 11 грудня 2014 року під гаслом "Підкорення гір у ритмі танго". Найкращими "альпіністами-хореографами" виявилися студенти факультету іноземних мов, які вперше у сезоні потіснили з першого місця істориків з команди "Зима близько". Третє місце посіла команда нашого факультету «Nota bene» (капітан - Галян Олександр), поступившись лише одним балом переможцям. Слід відмітити і 5 місце команди дошкільнят "Живчики". Так тримати!

Результати 4 етапу та сума після чотирьох етапів у файлі. Далі буде у 2015 році...

Червоним кольором позначені відповіді, які взяла лише одна команда. Команда, яка здобуде найбільшу кількість таких балів, отримає спеціальний приз в номінації «Гроза авторитетів»

У Чемпіонаті можуть брати участь команди студентів НДУ, які навчаються за денною формою навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр, спеціаліст чи магістр. Чемпіонат складається з 7 етапів. Кожний етап складається з 36 запитань: 3 тури по 12 питань. Підсумкове місце команди визначається за сумою балів, набраних у 5 кращих для команди етапах Чемпіонату з обов’язковим врахуванням двох останніх етапів.

Категорія: Новини звідусіль | Переглядів: 469 | Додав: OlderS | Рейтинг: 0.0/0