Nav Menu
23:09
Казковий дебют та інші несподіванки
10 листопада цього року відбувся третій (із семи) етап Чемпіонату Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя по грі «Що? Де? Коли?». Цього разу участь у змаганні брали вже 11 команд. Команда студентів філологічного факультету із казковою назвою «Колобок» просто казково дебютувала і одразу ж втрутилась у розподіл призових місць, розбавивши «святу трійцю» фаворитів цьогорічних змагань!

Аналізуючи результати двох попередніх турів, ми говорили про те, що вже можна з упевненістю говорити про трійку призерів. Після цього ігрового дня вимушені забрати свої слова назад. Ні, команда «Рюрики» (історико-юридичний ф-т) знову була першою, «Стерляді» (психології та соц.роботи та природничий) і «Козацька рада» (ф-т психології та соц.роботи) знову склали їм гідну конкуренцію, але…

По-перше, згадана вже команда-казка з першої ж спроби розділила третє місце (за підсумками етапу) із «Козаками», набравши 18 балів; по-друге, лише на один бал від них відстали «Dream team» (історико-юридичний ф-т) та «Патріоти» (історико-юридичний ф-т); по-третє, «Рюрики», які, демонструючи стабільність, посіли перше місце набрали лише 20 балів… Звітний етап, на мою думку, мав підтвердити тенденції перших двох турів, а натомість лише поставив нові запитання і закрутив інтригу в боротьбі за призові місця!

Чемпіонат стає цікавішим і це гарна новина для нас! Адже чим цікавіше змагання, тим цікавіше слідкувати за його перебігом, навіть зі сторінок сайту.

Окрім того, вже можна підбити деякі загальні підсумки: їх ми навели у таблиці 2. Як Ви пам’ятаєте, у загальний залік Чемпіонату зараховуються результати п’яти кращих турів із семи. Таким чином, якщо відкинути два гірші результати, то на сьогодні маємо таку трійку лідерів:
1. «Рюрики» (історико-юридичний ф-т) – 29 балів.
2. «Стерляді» (психології та соц.роботи та природничий) – 25 балів.
3. «Козацька рада» (ф-т психології та соц.роботи) – 21 бал.

Вітаємо переможців, радіємо за інтригу і чекаємо на новий етап, який відбудеться незабаром!

Таблиця 1. Результати третього туру


Таблиця 2. Результати за підсумками трьох турів



Категорія: Новини факультету | Переглядів: 466 | Додав: Oldersvat | Рейтинг: 0.0/0