Nav Menu
15:20
ХІІІ Чемпіонат з інтелектуальних видів спорту (результати)



25 лютого 2015 року на факультеті відбувся традиційний захід – чемпіонат з інтелектуальних видів спорту. А оскільки він був тринадцятим за ліком, то і тематика конкурсів була підібрана відповідна: із забобонно-містичним забарвленням. Приємно, що, у порівнянні з минулим роком, зібралося удвічі більше студентських команд. Змагалися також і викладачі, і гості факультету (студенти з фізико-математичного факультету та факультету іноземних мов).

А розпочалося все з конкурсу «Народжені 13-го», яких (народжених 13-го числа) виявилось всього троє з майже півтори сотні учасників. Перемогу у конкурсі здобув той, хто відразу… програв – і як «найнещасливіший» отримав приз-оберег. «Найнещасливчиком» виявилася Зеленяк Лариса Михайлівна – лаборант кафедри психології!!!

У головному конкурсі – грі «Що? Де? Коли?» - несподівано перемогли студенти першого курсу групи П-11 (Савін Олексій, Ващенко Олександр, Полегенько Ярослав, Кузьменко Марія, Моргун Дарія).

Також призові місця у студентському заліку посіли команди магістрантів-соціальних педагогів (Чернявська Леся, Чистякова Вікторія, Мамченко Людмила) разом з п’ятикурсником Коваленком Олексієм та групи ПП-31 (Бобровник Катерина, Євменчук Оксана, Мороз Ольга, Волеватенко Ольга, Нечипоренко Юлія, Безугла Наталія). Містичний конкурс «Ерудит-тест», присвячений числу «13», виявився вдалим відразу для двох команд, які дали по 8 правильних відповідей з 13:
- «Галицька корона» (збірна),
- «Красавчики і Льоша» (магістранти+СП-51).

Конкурс «Перевертиші» був присвячений мультфільмам, але виявився заскладним для більшості команд. У результаті кращий результат показали гості – студенти факультету іноземних мов (тут все зрозуміло: їм не вперше перекладати незрозумілі словесні конструкції). Серед факультетських команд виявилось, що у мультиках краще всього розбираються викладачі кафедри загальної та практичної психології.

Усі переможці та призери були нагороджені призами, деякі команди – оберегами, а організатори – понаднормовою працею з прибирання залу.

Окрема подяка:
студраді факультету (Щітченко Т., Садовій М. та ін.) як рушійній силі змагань;
групі СР-21 за уміння вирішувати усі проблеми;
групі ПП-11, в якій таки є справжні хлопці;
Пуд Ірині як головному технічному оператору;
Борисенко Вікторії, яка спромоглась розрядити фотокамеру;
Чиж Катерині, яка нікому не зізналась, що лежить у «чорній скриньці»;
Кисловець Олі, Любомировій Кристині ЗА РОБОТУ.


Результати XІІІ чемпіонату факультету психології та соціальної роботи з гри
„ЩО? ДЕ? КОЛИ?”




Конкурс «Перевертиші»





Конкурс «Ерудит-тест»




Фотозвіт про подію можна переглянути ТУТ
Категорія: Новини факультету | Переглядів: 552 | Додав: OlderS | Рейтинг: 0.0/0