Nav Menu
09:21
Наші першокурсники – найкращі в баскетболі!

З 24 по 27 листопада в Ніжинському університеті проводилась спартакіада першокурсників по баскетболу. Брали участь у цих змаганнях і збірні команди факультету психології та соціальної роботи. Про перебіг подій ми неодноразово повідомляли у студентського новинах сайту nafakultete.at.ua і, фактично, у цьому матеріалі залишається лише сказати про останні матчі наших спортсменів.

Хлопці у своєму останньому матчі мали б грати зі збірною історико-юридичного факультету, але, зазнавши поразок у перших двох матчах турніру, наші суперники просто не з’явилися на гру! Як наслідок – технічна перемога із рахунком 20-0 і трохи змазана радість від історичного здобутку – ПЕРЕМОГИ спортсменів факультету психології та соціальної роботи у загальноуніверситетських змаганнях!!!

Наші хлопці виграли всі матчі спартакіади із загальним рахунком 58-19, по черзі здолавши збірні фізико-математичного, природничо-географічного та історико-юридичного факультетів! Творцями цього успіху стали Ващенко Олександр, Руденко Олександр, Авраменко Анатолій, Котляр Віктор та Матюха Євгеній.

Турнірний шлях дівчат був складнішим. Вже у першому матчі турніру наші красуні програли природничо-географічному факультету, але вже в наступному матчі, у наднапруженій боротьбі з нервовим закінченням, вибороли перемогу у грі зі збірною філологічного факультету – 12-10! Ця перемога вивела наших дівчат до «втішного фіналу» - гри за третє місце, в якій, як завжди у «валідольно-корвалольному» стилі, наші дівчата здолали суперниць з фізико-математичного факультету - 10-9! Таким чином, маємо БРОНЗОВІ нагороди змагань!

За команду дівчат на змаганнях з баскетболу честь факультету психології та соціальної роботи успішно захищали Петрик Мар'яна, Яременко Інна, Козачок Ярина, Ванарх Тетяна та Медвідь Світлана.

Хочемо щиро привітати наших спортсменів і спортсменок зі здобутими успіхами! Нехай ці перемоги нададуть вам наснаги на подальші здобутки як на спортивній, так і життєвій ниві!

Хочемо також подякувати викладачам нашого факультету Володимиру Віталійовичу Боровику та Сергію Миколайовичу Півню за організацію, підготовку та підтримку команди. Без їхніх цінних порад до, після і під час матчів цей успіх міг би і не відбутися!

І окремо слід відзначити наших уболівальників! Кожної гри їх було з десяток, але, завдяки організованості та бажанню підтримати, їм вдавалося надихати гравців наших збірних на боротьбу та перемоги! Було б чудово звичайно ж, якби тих, хто безпосередньо у спортивному залі підтримує наші команди приходило більше, адже всі ми – часточки одного великого цілого – факультету психології та соціальної роботи!

У той же час, все ж хочемо подякувати всім студентам факультету, адже завдяки фонду студради були придбані золоті медалі, які вручили нашим ЧЕМПІОНАМ!

Дякуємо нашому фотокору Яні Луніній і дивимося фотозвіт про змагання ТУТ.

Сергій Сергієнко
Категорія: Новини факультету | Переглядів: 487 | Додав: OlderS | Рейтинг: 5.0/2