Nav Menu
08:36
Посвятили у студенти!

Швидко промайнуло літо… хтось з вчорашніх школярів став студентом, хтось із вчорашніх студентів став дипломованим спеціалістом. А хтось повернувся до стін університету та гуртожитків і знову сів за підручники.

Як би там не було , 1 вересня – свято знань - це свято для усієї країни , адже кожен отримав , або отримує освіту.

Особливо урочистим свято знань є для першокурсників. Багато що у них трапляється вперше. Потрібно звикати до того , що дзвоник кличе не на їх уроки , а на не знайомі пари. Більшість студентів приїхали навчатись з далеку і починають самостійне життя.

І, звичайно ж , концерти і виступи перший серед яких – посвята у студенти. У НДУ посвята першокурсників у студенти факультету психології та соціальної роботи відбулась 20.09.2012.

У святковому концерті брали участь звичайно ж самі першокурсники , які заздалегідь готували виступи, щоб продемонструвати свою винахідливість, завзятість і талант. Крім того , своїми виступами їх привітали студенти старших курсів.

Переглядаючи фото, та згадуючи саме свято, можна сказати , що атмосфера в залі була наповнена добротою та підтримкою зі сторони старших курсів, викладачів та гостей свята.

Як на мене , то у першокурсників , не дивлячись на їхні хвилювання, все вийшло досить не погано. Деякі особистості проявили себе дуже яскраво і вже встигли запам’ятатись. Можу зазначити , що в більшості первачків є великий потенціал та певна харизматичність, яка не дозволить їм залишатися не поміченими.

На останок хочеться побажати першокурсникам натхнення , бажання навчатися, не втратити своєї безпосередності та унікальності в рутині будніх днів. Нехай кожен день буде схожий на свято, сповнене новими відкриттями та необмеженими можливостями.

Щасливої вам подорожі у майбутнє! =)
Категорія: Новини факультету | Переглядів: 481 | Додав: Oldersvat | Рейтинг: 0.0/0