Nav Menu
01:25
Програма обміну для студентів

Програма обміну для студентів вищих навчальних закладів (UGRAD)

Програма обміну для студентів ВНЗ надає можливість студентам бакалаврату денного відділення ВУЗів навчатися протягом одного академічного року в університетах або дворічних чи чотирирічних коледжах США.

Програма обміну для студентів вищих навчальних закладів (UGRAD) є програмою Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США та підтримується народом Сполучених Штатів Америки. Програма обміну для студентів ВНЗ надає можливість студентам бакалаврату денного відділення ВУЗів з Азербайджану, Білорусії, Вірменії, Грузії, Казахстану, Республіки Киргизія, Молдови, Російської Федерації, Таджикистану, Туркменістану, України та Узбекистану навчатися протягом одного академічного року/семестру в університетах або дворічних чи чотирирічних коледжах США.

В усіх студентів, які приймають участь у програмі, після повернення з програми повинен залишатися як мінімум один семестр до отримання диплому про вищу освіту. Учасники відбираються шляхом відкритого конкурсу.

Учасники з Азербайджану, Білорусії, Вірменії, Казахстану, Молдови, Російської Федерації навчатимуться протягом одного семестру без отримання диплому в університетах або дворічних чи чотирирічних коледжах США. Учасники з Грузії, Республіки Киргизія, Таджикистану, Туркменістану, України та Узбекистану навчатимуться протягом одного академічного року без отримання диплому в університетах або дворічних чи чотирирічних коледжах США.

Всі учасники будуть:

відвідувати академічні заняття протягом одного року;
брати участь у не менш ніж 20 годинах волонтерської роботи на користь того міста, де вони будуть мешкати; та
брати участь у стажуванні: стажуванні на неповний робочий день під час другого семестру (для учасникив однорічної програми) та програмі підвищення професійного досвіду (для учасників семестрової програми )

Студенти, які на час подання документів на конкурс є першокурсниками, проживатимуть в американській родині або студентському гуртожитку та відвідуватимуть дворічний коледж. Студенти, які на час подання документів на конкурс навчаються на другому, третьому та четвертому курсах, житимуть у студентських гуртожитках та навчатимуться у чотирирічних коледжах та університетах.

Спеціальності:

Американські студії
Антропологія
Бізнес
Біологія
Бухгалтерський облік
Геологія
Економіка
Журналістика та ЗМІ
Інженерія
Комп'ютерні дисципліни
Кримінальне право
Менеджмент готельного та ресторанного господарства
Менеджмент охорони навколишнього середовища
Методологія освіти
Міжнародні відносини
Планування міста
Політологія
Право
Психологія
Сільське господарство
Соціологія
Фізика
Хімія
інші спеціальності

Ця програма повністю фінансується та передбачає:

візову підтримку ( віза J-1)
оплату подорожі від міста проживання учасника програми до відповідного навчального закладу у США і назад додому після закінчення терміну навчання;
обмежене медичне страхування на випадок хвороби або нещасного випадку;
плату за навчання та обов'язкові студентські внески;
проживання та харчування;
щомісячну стипендію;
кошти на придбання підручників;
різноманітні можливості професійного розвитку випускників обмінних програм.

Вимоги до учасників та критерії відбору описані в аплікаційній формі.
Інформація щодо початку прийому анкет на участь у Програмі обміну для студентів ВНЗ на 2015-2016 р. з'явиться пізніше. Програма адмініструється Посольством США. Слідкуйте за новинами на сайті посольства http://ukraine.usembassy.gov

Поради щодо академічного інтегрування:

Кандидати, які готуються подавати заявку на участь у програмі обміну для студентів ВНЗ (Global UGRAD) повинні уважно прочитати поради щодо особливостей Американського Академічного навчання та правил поведінки під час учбового процесу. Тисніть ТУТ!

Поради щодо підготовки до тесту:

Кандидати, які будуть обрані півфіналістами програми, складатимуть екзамен TOEFL. Цей тест може відіграти важливу роль при прийомі до університету. Підготовка до екзамену TOEFL на ранньому етапі дуже часто може покращити результат. Будь-ласка, перечитайте поради щодо підготовки до тесту!

Відео про програму Global UGRAD - Програма обміну для студентів ВНЗ Євразії та Середньої Азії

Нам можна написати за електронною адресою ugrad@irex.ua

За матеріалами: http://irex.ua

Категорія: Новини звідусіль | Переглядів: 485 | Додав: Oldersvat | Рейтинг: 0.0/0