Nav Menu
22:48
Психологічна вікторина
17 березня 2010 року на факультеті психології та соціальної роботи відбулася „Психологічна вікторина“, яка проводиться кожного року студентами другого курсу спеціальності „психологія“ для першокурсників. Участь брали усі чотири групи: ДП–11, ПП–11, ПП–12 та П–11.
Зрозуміло, що це своєрідний конкурс, значить має бути журі. У цьому році це був наступний склад: Шилова Галина Петрівна, Кошова Інна Вікторівна, Тимошенко Олексій Анатолійович, Лісовець Оксана Вікторівна, Тукач Ірина Іванівна та Вінер Ольга.

Вікторина проходила в два тури:
1-й – груповий (завдання та запитання підготовлені для всієї групи);
2-й – індивідуальний (кожен студент, відповідаючи на запитання, накопичує власні бонуси).
Атмосфера в аудиторії була дуже позитивною, невимушеною, що й налаштовувало студентів на гарний результат. У груповому турі з самого початку вирвалася вперед група П–11, завдяки швидкій реакції і, звичайно, гарній підготовці, що і дало їм можливість перемогти.

В індивідуальному турі найактивнішими виявилася студенти групи ПП–11, але, на жаль, їх відповіді були або неточними, або зачитувалися з конспектів, тому в результаті – найменше бонусів.

Загалом, у „Психологічній вікторині“ відзначилися такі студенти:
ДП–11 – Шульга Аліна, Сурмило Олена;
ПП–11 – Рева Валентина, Конончук Данило, Константиненко Анастасія;
ПП–12 – Скрибченко Костя, Овчаренко Яна;
П–11 – Кононенко Олексій, Ковтун Ольга.

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ТУР „ПСИХОЛОГІЧНОЇ ВІКТОРИНИ“ БУВ ЗАВЕРШЕНИЙ ІЗ НАСТУПНИМИ РЕЗУЛЬТАТАМИ:

І місце у нелегкому бою виборов СКРИБЧЕНКО КОСТЯ (ПП–12)
ІІ місце розділили Шульга Аліна (ДП–11) та Ковтун Ольга (П–11)
ІІІ місце в індивідуальному турі журі не дало нікому

За креативність, лаконічність, чіткість відповідей симпатію у журі та всіх учасників вікторини завоював Кононенко Олексій (П–11).

Окрім того, хотілося б висловити щиру подяку викладачу кафедри практичної психології Шиловій Галині Петрівні, завдяки якій "Психологічна вікторина" стає такою ж гарною традицією нашого факультету як Чемпіонат з інтелектуальних видів спорту чи змагання між збірними викладачів і студентів. Низький уклін Вам, Галино Петрівно, за таку гарну і потрібну справу.

Заступник декана з виховної роботи Ірина Іванівна Тукач
Переглядів: 937 | Додав: Oldersvat | Рейтинг: 0.0/0