Nav Menu
12:46
Психологічна вікторина


22 березня 2013 року у новому корпусі НДУ ауд. №119 відбулась Вікторина з психології.

Участь брали студенти першокурсники всіх груп факультету психології та соціальної роботи. Також завітали БП-12.

У якості журі були присутні: Кресан Ольга Дмитрівна, Михайлова Оксана Іванівна, Кошова Інна Вікторівна, Гришко Віталій Віталійович а також Шилова Галина Петрівна.

На Вікторині були завдання різної складності. Спочатку у грі брала участь кожна група факультету, а потім гра залежала від активності індивідуальних учасників, яку міг проявити кожен.
Перше місце зайняла студентка Булкіна Анна групи П – 11. Переможниця у якості нагороди отримала чудову книгу Л. Хьелла, Д. Зіглера «Теория личности» (це можна сказати настільна книга психолога). Друге місце з невеликим відривом в посіла Олефір Яна із СП-12 і у якості призу отримала книгу В. Франкла «Человек в поисках смысла».

У конкурсі також було завдання від зам.кафедри загальної та практичної психології – Папучі Миколи Васильовича, відповідь на яке дала Булкіна Анна і «Большая энциклопедия психологических тестов» дісталась саме їй.

Інші також не залишились без подарунків і всім активним учасникам були вручені заохочувальні призи, а саме: «Практична психодіагностика. Методики і тести», « Хрестоматія. Особистість у психології досліджень», Эрих Фромм «Искусство любить», «Вікова психологія», «Педагогічна психологія» та ін. Крім книг було вручено заохочувальні подарунки у вигляді переліку психологічних фільмів, списку адрес Інтернет - ресурсів з психології та адрес продажу книг з психології.

Також з ініціативи групи П - 21 було нагороджено грамотою «Найреактивнішого» учасника з вікторини психології. Але ім’я нагородженого хай, напевно, залишиться поки що в секреті =)

Так, як Вікторина з психології проходить кожного року, існує традиція, яка полягає в тому, що переможці минулого року передають наступним переможцям «Етичний кодекс психолога» що складається з 10 пунктів. Давайте я знову нагадаю ті положення яких повинен дотримуватись кожен психолог: Відповідальність, Компетентність, Конфіденційність, Захист інтересів клієнта, Дисциплінованість, Любов до наук літератури, Освіченість та ерудиція, Професійність, Оригінальність, дотепність, Кваліфікована пропаганда психології. Кожен з нас, майбутніх психологів, повинен пам’ятати ці всього лиш 10 пунктів і згадувати про них у потрібний момент.

Хочеться побажати всім «реактивним» студентам нашого факультету – бути активнішими, а призерам – не розслаблятись =)

Яна Олефір
Категорія: Новини факультету | Переглядів: 753 | Додав: Oldersvat | Рейтинг: 5.0/2