Nav Menu
00:57
Рубрика "Поруч...": Оля Наумова
Вітаємо тебе шановний наш читач, раді запросити уважно переглянути перший матеріал нової рубрики, яка має назву «Поруч…». Її мета познайомити нас трохи ближче з людьми, які кожного дня поруч з нами, але більша частина їхньої особистості залишається невідомою. Як це зробити? Дуже просто – запитати те, що цікавить. Тобто, взяти інтерв’ю.

І першою нашою гостею стала Оля Наумова, студентка нашого факультету, яка зовсім нещодавно отримала, так би мовити, офіційне підтвердження своєї краси – отримала титул Міс Університет’2011. Ми, зі сторінок студентського сайту факультету психології та соціальної роботи, щиро вітаємо Олю з цим титулом і бажаємо, щоб її життєвий шлях услали лише пелюстки успіху і щастя!

Отже, ми починаємо!

- Доброго дня Олю, скажи як ти себе почувала вранці після конкурсу? Усвідомлення того, що саме ти – НАЙКРАСИВІША дівчина УСЬОГО університету вже прийшло до тебе?
- Першим, напевне, прийшло усвідомлення того, що ось усе і закінчилось, на превеликий жаль. А ось усвідомлення перемоги прийшло трохи пізніше.

- І коли воно таки прийшло, це усвідомлення, чи змінилося твоє ставлення до самої себе?
- Ставлення до себе змінилося не стільки після конкурсу, скільки під час підготовки до нього, адже для участі мені потрібна була упевненість у собі та кожному своєму кроці. Конкурс лише скорегував деякі мої якості, але не змінив докорінно суті.

- А ставлення до інших?
- Ставлення до інших теж ніяк не змінилося.

- Тоді залишимо «Міс університет» на попередніх рядках і спробуємо дізнатись хто ж є насправді Оля Наумова. Наприклад, кожного дня людина прокидається і одразу про щось думає. Яка перша думка навідує твою голову?
- Моя перша думка приблизно така: «Сьогодні обов’язково треба раніше піти спати», ну або: «Коли вже я нарешті висплюся?», - коли як.

- Іноді вранці з настроєм бувають проблеми, як ти налаштовуєш себе на позитивний та продуктивний день?
- Я просто прослуховую декілька улюблених пісень - і гарний настрій гарантовано.

- Усі ми - люди і кожного дня поринаємо у соціум, іноді ми позитивно налаштовані, а інколи - навпаки, то ж з яким настроєм ти зустрічаєш людей, спілкуєтесь з ними?
- З самого ранку, коли всі йдуть засмучені і явно незадоволені життям, я посміхаюсь перехожим і у самої настрій стає кращим.

- Було б цікаво дізнатися, що ти найбільше цінуєш в людях, і чого не зможеш пробачити?
- В людях найбільше ціную щирість і підтримку, а пробачити я можу все, бо не люблю тримати на людей зла, лише можу змінити своє ставлення до них.

- Якщо ти не проти, то трохи про особисте: який він, принц здатний підкорити серце найкрасивішої дівчини університету? Опиши свого ідеального чоловіка.
- Я ніколи не вигадувала собі ідеалів, тому їм може стати кожен, головне – це, щоб ми із ним підходили одне одному і все… Хіба що… мій супутник по життю буде зеленооким, от і все.

- Продовжуючи тему настрою: з якою порою року ти асоціюєш себе? Чому?
- Однозначно зі спекотним літом! Адже літо - це завжди активність, відпочинок і море позитивних емоцій, які допомагають перезимувати.

- Всі дівчата – модниці і багато чого можна зрозуміти про них визначивши, якому стилю вони надають перевагу, який стиль в моді ти обрала для себе?
- Надаю превагу жіночному стилю. Ніколи не гналася за модними новинками, завжди вибираю просто те, що до вподоби. Обожнюю сукні та високі підбори.

- Якої кольорової гамми намагаєшся притримуватися в одязі?
- Обожнюю червоний колір, але все ж намагаюся дотримуватися більш стриманої кольорової гамми - класичне поєднання чорного та білого з різними кольоровими акцентами.

- Повернемось до твого буденного життя, чи завжди ти виконуєш те, що запланувала? Заради чого, ти можеш відкласти всі нагальні справи?
- Здебільшого виконую все заплановане. Абсолютно все можу відкласти, якщо справа стосується рідних і близьких, адже це найважливіші люди, а все інше може почекати.

- Розкажи будь-ласка про свій найщасливіший день у житті?

- Майже кожен день свого життя я можу з впевненістю назвати щасливим, адже щастя для мене - це не певна подія, а стан душі, тому кожен день може стати по-своєму особливим і сповненим щастя, якщо воно є всередині мене.

- Хто тебе підтримує у житті?
- Це в першу чергу моя сім’я та близькі друзі, адже хто як не вони, приймають мене, такою, яка я є і завжди допомагають впевнено йти по життю.

- Оскільки наше інтерв'ю проходить перед новорічними святами, то який костюм ти б вдягла, йдучи на новорічний бал-маскарад?
- Навіть не можу сказати, мабуть я хотіла б просто бути сама собою, адже в житті і так постійно вдягаємо різноманітні маски і хочеться частіше бути собою.

- І на сам кінець, що б ти могла побажати у Новому році нашим читачам?
- Мабуть я побажала б удачі, побільше нових яскравих вражень та нових позитивних змін в собі, адже треба постійно вдосконалюватись і намагатися бути краще.

- Дякую за приємну бесіду, було дуже цікаво з тобою спілкуватися.
- Завжди рада поспілкуватись з хорошими людьми.


Спілкувалася кореспондент студентського сайту
факультету психології та соціальної роботи Сороколіт Аліна

Переглядів: 700 | Додав: Oldersvat | Рейтинг: 5.0/2