Nav Menu
00:17
Студентська наукова конференція
02 березня 2012 року в стінах Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя на факультеті психології та соціальної роботи відбулася науково-практична конференція молодих науковців з соціальної педагогіки «Студентський науковий вимір соціально-педагогічних проблем сьогодення». На пленарному засіданні з вітальним словом виступили декан факультету, доц. Конончук А.І. та викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, доц. Борисюк С.О.. З науковими доповідями виступили магістранти факультету: Хоменко А. виступила з темою «Профорієнтаційна робота соціального педагога ЗНЗ» та Мовчан Т. з темою «Інтерактивні методи навчання щодо формування відповідального ставлення до свого здоров’я», також на пленарному засіданні здивував актуальністю свого виступу студент факультету Скрибченко К., темою його роботи була «Футбольний фанатський рух як соціальне явище».

У конференції взяли участь близько 50 студентів факультету денної та заочної форм навчання, а також викладачі кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи. Більшість студентських виступів були представлені у формі стендових доповідей.

Слід зазначити, що в рамках конференції був проведений конкурс на кращу стендову доповідь. Перемогу здобула студентка ІІІ курсу, групи ПП-32 - Колонтай Алла, ІІ місце отримала студентка також ІІІ курсу, Федоренко Валентина і ІІІ місце виборола студентка ІV курсу Кательницька Тетяна. Були також нагороди за такі номінації: «Актуальність» теми, перемогу в цій номінації здобув студент ІІІ курсу Скрибченко Костянтин, Федоренко Валентина отримала перемогу в номінації «Креативність», в номінації «Змістовність» перемогу здобула Семко Тетяна і в номінації «Соціальний педагог–дослідник» перемогу здобули студентки заочного відділення нашого факультету Стадніченко Ольга та Лазановська Світлана.
Кращі студентські роботи будуть надруковані в збірниках студентських доробків різних рівнів.

     
Категорія: Новини факультету | Переглядів: 558 | Додав: Oldersvat | Рейтинг: 0.0/0