Nav Menu
13:05
Життя триває!
Доброго "коли Ви там заходите" =) Для тих, хто за парами, курсовими, ІНДЗ, контрольними та іншими важливими і не дуже справами не помітив, що закінчилася зима, нагадуємо - шановні, прийшла весна! Мені здається, що це гарна новина. Чи не так?

Проте, думаю, що слід замислитись ось над чим - якщо вже прийшла весна, то скоро наступить літо! Але... літо це не лише канікули, море, друзі, добрі старенькі домашні капці і теплий мамин борщ - це і сесія. Літня сесія. Її ніхто не відміняв і не відмінить, як би вам того не хотілось...

Саме тому, звертаюсь до Вас із закликом: по-перше, ходити на пари - тепер це стало робити значно цікавіше і безпечніше, адже все довкола рухається лише у двох напрямах: одягається і роздягається (хто і що робить можете написати у коментарях) і за цим спостерігати - одна насолода; по-друге, підтягнути "хвости" - тут пояснювати, сподіваюсь, нічого не потрібно; по-третє, пам'ятати, що кохання - це почуття, яке творить, а не руйнує. В нашому випадку, Ваше невчання.

Можливо, усе написане не таке романтичне, як того можна було очікувати. Але, почніть шукати романтику не у віртуальному світі, а довкола Вас, вона поруч: тут, за рогом сусіднього будинку; у ста метрах від останньої зупинки автобуса; на несподіваній зупинці електрички; у посмішці подруги чи друга; у дитячому сміху; сусідській яблуні - скрізь. Шукайте і знайдете.

Ну, а для тих, хто планує наступного тижня відгукнутися на наші заклики і такі сходити на пари, ми оновили розклад занять на наступний тиждень.
Переглядів: 501 | Додав: Oldersvat | Рейтинг: 0.0/0